Composition No. IX

495,00

  • Techniek Acryl op hout
  • Afmeting 15 x 15 x 5 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 14,85 p/maand
  • U spaart 9,90 p/maand
Huur voor € 14,85 p/m
Artikelnummer: GFNTX Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Origineel kunstwerk van Quraish: uniek, authentiek en veelzijdig

Uniek exemplaar, acryl op hout

Ontdek het prachtige originele werk van de befaamde kunstenaar Quraish. Dit unieke kunstwerk is vervaardigd met acrylverf op een 5 cm dik houten paneel. De zijkanten zijn eveneens beschilderd, waardoor het direct klaar is om aan de muur te hangen, zonder dat een lijst nodig is.

Authenticiteit gegarandeerd

Bij aankoop van dit kunstwerk ontvangt u een certificaat van echtheid, wat de authenticiteit en waarde van het werk bevestigt. Dit maakt het niet alleen een visueel aantrekkelijke toevoeging aan uw interieur, maar ook een waardevol bezit.

Perfect als cadeau

Dit originele kunstwerk is een fantastisch cadeau, zowel om te geven als om te krijgen. Het biedt een unieke en persoonlijke touch die elke kunstliefhebber zal waarderen.

Beschikbaar in galerie, kunstuitleen en online

Het kunstwerk is te bezichtigen in onze galerie in Amersfoort en is beschikbaar via onze kunstuitleen. Uiteraard kunt u het ook eenvoudig online bestellen via onze webshop.

Waarom kiezen voor Amersfoort Art?

Bij Amersfoort Art combineren we passie voor kunst met een breed scala aan diensten, waaronder kunstuitleen en lijstenmakerij. Onze collectie biedt voor ieder wat wils, van moderne tot klassieke kunstwerken. Bezoek ons in Amersfoort of ontdek ons aanbod online.