Composition No. VIII

495,00

  • Techniek Acryl op hout
  • Afmeting 15 x 15 x 5 cm
  • Oplage Unica
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Kunstuitleen 14,85 p/maand
  • U spaart 9,90 p/maand
Huur voor € 14,85 p/m
Artikelnummer: BBTRO Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Uniek kunstwerk van Quraish

Ontdek het prachtige originele werk van de befaamde kunstenaar Quraish. Dit unieke exemplaar is vervaardigd met acryl op 5 cm dik hout, wat zorgt voor een robuuste en indrukwekkende uitstraling. De zijkanten zijn doorgeschilderd, waardoor het kunstwerk direct aan de muur kan worden gehangen zonder dat een lijst nodig is.

Certificaat van echtheid

Bij aankoop van dit kunstwerk ontvangt u een certificaat van echtheid, wat de waarde en authenticiteit van het werk bevestigt. Dit maakt het niet alleen een bijzonder kunstobject voor uzelf, maar ook een uniek cadeau voor een geliefde.

Bekijk en bestel

Het kunstwerk is te bezichtigen in onze galerie in Amersfoort. Daarnaast is het beschikbaar in onze kunstuitleen en ook eenvoudig online te bestellen via onze webshop. Of u nu een kunstliefhebber bent of op zoek bent naar een speciaal geschenk, dit werk van Quraish is een uitstekende keuze.

Waarom kiezen voor Amersfoort Art?

Amersfoort Art biedt een breed scala aan kunstwerken van gerenommeerde kunstenaars. Met onze kunstuitleenservice kunt u kunstwerken tijdelijk in huis halen en ervaren voordat u besluit tot aankoop over te gaan. Onze lijstenmakerij zorgt ervoor dat uw kunstwerk altijd perfect gepresenteerd wordt.

Bezoek onze galerie of bestel online en voeg een uniek stuk van Quraish toe aan uw collectie.