Composition No. XV

495,00

  • Techniek Acryl op hout
  • Afmeting 15 x 15 x 5 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 14,85 p/maand
  • U spaart 9,90 p/maand
Huur voor € 14,85 p/m
Artikelnummer: KOXBT Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Uniek kunstwerk van Quraish

Ontdek het prachtige originele werk van de befaamde kunstenaar Quraish, een unieke toevoeging aan elke kunstcollectie. Dit kunstwerk is een enkel exemplaar, vervaardigd met acryl op een 5 cm dik houten paneel. Door de doorgeschilderde zijkanten kan het direct aan de muur worden gehangen zonder dat er een lijst nodig is.

Authenticiteit gegarandeerd

Bij aankoop ontvangt u een certificaat van echtheid, zodat u verzekerd bent van de authenticiteit van dit bijzondere kunstwerk. Het is niet alleen een waardevolle aanwinst voor uzelf, maar ook een origineel en uniek cadeau om te geven.

Bezichtiging en kunstuitleen

Dit kunstwerk is te bezichtigen in onze galerie in Amersfoort. Daarnaast is het beschikbaar in onze kunstuitleen, zodat u het eerst kunt uitproberen voordat u besluit tot aankoop over te gaan. Uiteraard kunt u het kunstwerk ook eenvoudig online bestellen.

Bestel vandaag nog

Wacht niet langer en voeg dit unieke kunstwerk van Quraish toe aan uw interieur. Bestel vandaag voor 12.00 uur en het kunstwerk wordt de volgende werkdag bij u thuis bezorgd. Maak uw collectie compleet met dit bijzondere stuk!