Like A Boss

1.495,00

  • Techniek Mixed Media op Linnen
  • Afmeting 93 x 108 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 44,85 p/maand
  • U spaart 29,90 p/maand
  • Inclusief Lijst
Huur voor € 44,85 p/m
Artikelnummer: OBDJM Categorieën: ,
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Geweldig kunstwerk van PopArt kunstenaar Sergi Miró. Het betreft een combinatie van druk technieken, acrylverf en graffiti. Kenmerkend is dat de grote Baroklijst is meegeschilderd door de kunstenaar. Dit is een echte eye-catcher en een aanwinst voor ieder interieur. Het betreft een uniek exemplaar, voorzien van certificaat van echtheid. De totale afmeting, inclusief lijst is 93 x 108cm. Te zien in onze galerie in Amersfoort en ook beschikbaar in onze Kunstuitleen. Het is ook mogelijk dit kunstwerk online te bestellen. Neem voor levering in het buitenland gerust contact met ons op. Wil je meer PopArt kunstwerken zien? Kijk dan eens op onze speciale PopArt pagina of lees ons Blog.

Sergi Miró, een Spaanse kunstenaar geboren in Valencia, is doordrenkt met een passie voor kunst die hij van zijn grootvader heeft geërfd, een bijzonder kunstzinnig persoon die hij diep bewonderde. Sergi volgde een opleiding in grafisch ontwerp aan de Escola d’Art i Superior de Disseny de Valencia, wat hem de mogelijkheid bood om de wereld van technologie te betreden en te verkennen. Dit opende later de deur naar het creëren van zijn kunstwerken met een unieke mix van technieken.

Zijn kunstwerken vormen een fascinerende samensmelting van diverse technieken en beelden, zoals strips en luxemerken, die hij vervolgens op zijn eigen unieke wijze transformeert. Zijn werk varieert van provocerend tot komisch en vaak zelfs uitbundig. Deze innovatieve en avant-gardistische benadering heeft zijn Pop Art creaties tot zeer gewilde stukken gemaakt in galerijen over de hele wereld.