Chanel White (verkocht)

Verkocht

Artikelnummer: HMGMB Categorieën: ,
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Wederom een prachtig kunstwerk van de getalenteerde PopArt-kunstenaar Sergi Miró, een meesterlijke combinatie van diverse druktechnieken, acrylverf en graffiti. Wat direct in het oog springt, is dat de kunstenaar niet alleen het doek heeft beschilderd, maar ook de lijst heeft betrokken bij zijn creatieve proces. Dit geeft het werk niet alleen een opvallende uitstraling, maar maakt het ook tot een waardevolle toevoeging voor elke interieurinrichting.

Dit specifieke exemplaar is absoluut uniek en wordt geleverd met een officieel certificaat van authenticiteit. De totale afmetingen, inclusief de lijst, bedragen 93 x 110 cm. Je kunt dit prachtige kunstwerk bewonderen in onze galerie in Amersfoort, en het is tevens beschikbaar voor kunstuitleen. Het is ook mogelijk dit kunstwerk online te bestellen. Neem voor levering in het buitenland gerust contact met ons op.

Ben je geïnteresseerd in meer PopArt-kunstwerken? Neem dan een kijkje op onze speciale PopArt-pagina of lees ons blog voor extra inspiratie.

Sergi Miró, geboren in Valencia, Spanje, is een kunstenaar wiens diepgewortelde passie voor kunst voortkomt uit zijn familiegeschiedenis, geïnspireerd door zijn bewonderenswaardige grootvader. Zijn artistieke reis begon met een studie in grafisch ontwerp aan de Escola d’Art i Superior de Disseny de Valencia, wat hem de mogelijkheid bood om de wereld van technologie te verkennen. Dit opende later de deur naar het creëren van zijn kunstwerken met een unieke combinatie van technieken.

Zijn kunstwerken vormen een betoverende samensmelting van diverse technieken en beelden, variërend van strips tot luxemerken, die hij vervolgens op zijn eigen unieke wijze transformeert. Zijn werk varieert van provocerend tot komisch en heeft vaak een uitbundig karakter. Deze innovatieve en avant-gardistische benadering heeft zijn PopArt-creaties tot zeer gewilde kunststukken gemaakt in galerijen over de hele wereld.