Colorful Chanel

1.495,00

  • Techniek Mixed Media op Linnen
  • Afmeting 93 x 110 cm
  • Oplage Unica
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Kunstuitleen 44,85 p/maand
  • U spaart 29,90 p/maand
  • Inclusief Lijst
Huur voor € 44,85 p/m
Artikelnummer: KMJTA Categorieën: ,
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Colorful Chanel van Sergi Miró

Een kunstwerk van popart

Ontdek het prachtige kunstwerk “Colorful Chanel” van de getalenteerde PopArt kunstenaar Sergi Miró. Dit kunstwerk is een geweldige combinatie van druktechnieken, acrylverf en graffiti. Opvallend is dat de kunstenaar zijn penseel niet tot aan de rand van het doek heeft laten lopen, maar de lijst heeft meegeschilderd. Dit maakt het niet alleen tot een absolute blikvanger, maar ook tot een waardevolle aanvulling voor elk interieur.

Uniek en authentiek

Dit exemplaar is absoluut uniek en wordt geleverd met een officieel certificaat van echtheid. De totale afmetingen, inclusief de lijst, zijn 93 x 110 cm. Je kunt dit fantastische kunstwerk bewonderen in onze galerie in Amersfoort, en het is ook beschikbaar voor kunstuitleen. Het is ook mogelijk dit kunstwerk online te bestellen. Neem voor levering in het buitenland gerust contact met ons op.

Meer popart kunstwerken

Ben je geïnteresseerd in meer PopArt kunstwerken? Neem dan een kijkje op onze speciale PopArt-pagina of lees ons blog voor meer inspiratie.

Over de kunstenaar

Sergi Miró, afkomstig uit Valencia, Spanje, is een kunstenaar wiens passie voor kunst diep geworteld is in zijn familiegeschiedenis, geïnspireerd door zijn bewonderenswaardige grootvader. Zijn kunstzinnige reis begon met een studie in grafisch ontwerp aan de Escola d’Art i Superior de Disseny de Valencia, waardoor hij de wereld van technologie kon verkennen. Dit opende later de deur naar het creëren van zijn kunstwerken met een unieke mix van technieken.

Innovatieve en avant-gardistische benadering

Zijn kunstwerken zijn een betoverende fusie van verschillende technieken en beelden, variërend van strips tot luxemerken, die hij vervolgens op zijn eigen unieke wijze transformeert. Zijn werk varieert van provocerend tot komisch en heeft vaak een uitbundig karakter. Deze innovatieve en avant-gardistische benadering heeft zijn Pop Art creaties tot zeer gewilde kunststukken gemaakt in galerijen over de hele wereld.