Aanbieding!

Untitled IX

Oorspronkelijke prijs was: 795,00.Huidige prijs is: 595,00.

  • Techniek Acryl op linnen
  • Afmeting 80 x 100 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 17,85 p/maand
  • U spaart 11,90 p/maand
Huur voor € 17,85 p/m
Artikelnummer: VUCLT Categorieën: ,
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Untitled IX – abstract kunstwerk van Will Huiskamp

Omschrijving

Ontdek de schoonheid van abstracte kunst met Untitled IX, een indrukwekkend werk van de gerenommeerde kunstenaar Will Huiskamp. Dit kunstwerk is een prachtige toevoeging aan elke ruimte, dankzij de diverse technieken die zijn toegepast. Het resultaat is een gestructureerde en visueel aantrekkelijke compositie.

Topkwaliteit materialen

Will Huiskamp heeft dit kunstwerk geschilderd op hoogwaardig linnen, dat is bespannen op een stevig kwaliteitsframe van 4 cm dik. Dit zorgt niet alleen voor een duurzame en stabiele basis, maar ook voor een professionele uitstraling. Het kunstwerk is direct klaar om aan de muur te hangen.

Certificaat van echtheid

Bij aankoop van Untitled IX ontvangt u een certificaat van echtheid, wat de authenticiteit van het kunstwerk garandeert. Dit certificaat maakt het kunstwerk niet alleen een visueel genot, maar ook een waardevolle investering.

Bezoek onze galerie of kunstuitleen

U kunt Untitled IX bewonderen in onze galerie in Amersfoort. Daarnaast is het kunstwerk beschikbaar in onze kunstuitleen, zodat u het tijdelijk in uw eigen omgeving kunt ervaren voordat u een definitieve beslissing neemt.

Online aankoop

Het is ook mogelijk om Untitled IX online aan te kopen. Na ontvangst van uw bestelling nemen wij contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen. Wij brengen het kunstwerk persoonlijk bij u thuis.

14 dagen retourrecht

Bij Amersfoort Art heeft u altijd 14 dagen recht van retour. Dit geeft u de zekerheid en gemoedsrust om het kunstwerk in uw eigen ruimte te ervaren voordat u een definitieve beslissing neemt.