Aanbieding!

You Never Can Tell

Oorspronkelijke prijs was: 99,00.Huidige prijs is: 49,95.

  • Techniek Staal met pla (kunsthars)
  • Afmeting 15 x 20 x 2,5 cm
  • Kunstuitleen 1,50 p/maand
  • U spaart 1,00 p/maand
Huur voor € 1,50 p/m
Artikelnummer: SQVHX Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

You never can tell – een uniek kunstwerk

Gelimiteerde editie van 250 stuks

De kleinere versie van het indrukwekkende “You Never Can Tell” kunstwerk, oorspronkelijk gemaakt door de MAIN kunstenaars, is nu beschikbaar in een exclusieve gelimiteerde editie van slechts 250 stuks. Dit unieke kunstwerk is vervaardigd uit hoogwaardige kunsthars en is voorzien van een elegant stalen pootje.

Veelzijdige display opties

Dit veelzijdige kunstwerk biedt verschillende display mogelijkheden. Je kunt het beeld eenvoudig aan de wand bevestigen door een klein gaatje in de muur te boren, waardoor een prachtig 3D effect ontstaat. Daarnaast is het ook mogelijk om het object op het meegeleverde voetje neer te zetten, zodat het perfect tot zijn recht komt op een tafel, plank of andere vlakke ondergrond.

Perfect als geschenk

Het “You Never Can Tell” beeld komt in een stijlvolle geschenkverpakking en is voorzien van een certificaat van echtheid, wat het een ideaal cadeau maakt voor kunstliefhebbers en verzamelaars.

Te bewonderen in onze galerie

Kom dit prachtige kunstwerk zelf bewonderen in onze galerie in Amersfoort. Uiteraard is het kunstwerk ook eenvoudig online te bestellen via onze webshop.

Bestel vandaag nog

Bestel “You Never Can Tell” voor 12.00 uur en ontvang het de volgende werkdag al in huis. Voeg dit unieke kunstwerk toe aan je collectie en geniet van de exclusiviteit en schoonheid die het te bieden heeft.