Aanbieding!

Take On Me

Oorspronkelijke prijs was: 99,00.Huidige prijs is: 49,95.

  • Techniek Staal met pla (kunsthars)
  • Afmeting 15 x 20 x 2,5 cm
  • Kunstuitleen 1,50 p/maand
  • U spaart 1,00 p/maand
Huur voor € 1,50 p/m
Artikelnummer: WPYFG Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Take On Me – Limited edition sculptuur

Uniek kunstwerk van MAIN kunstenaars

De kleinere versie van het indrukwekkende stalen kunstwerk “Take On Me” is nu beschikbaar in een gelimiteerde editie van slechts 250 stuks. Dit prachtige kunstwerk is vervaardigd uit hoogwaardige kunsthars en voorzien van een elegant stalen pootje, waardoor het een stijlvolle toevoeging is aan elk interieur.

Flexibele plaatsingsmogelijkheden

“Take On Me” biedt veelzijdige plaatsingsopties. Je kunt het beeld eenvoudig aan de muur bevestigen door een klein gaatje te boren, wat zorgt voor een fraai 3D-effect. Daarnaast is het ook mogelijk om het kunstwerk op het bijgeleverde voetje neer te zetten, zodat het perfect tot zijn recht komt op een tafel, plank of vensterbank.

Exclusieve geschenkverpakking en certificaat

Dit kunstwerk wordt geleverd in een aantrekkelijke geschenkverpakking, wat het een ideaal cadeau maakt voor kunstliefhebbers. Bovendien wordt het beeld vergezeld door een certificaat van echtheid, zodat je zeker weet dat je een origineel en authentiek kunstwerk in handen hebt.

Beschikbaar in onze galerie en online

“Take On Me” is te bewonderen in onze galerie in Amersfoort, maar je kunt het ook eenvoudig online bestellen. Profiteer nu van de speciale aanbieding en voeg dit unieke kunstwerk toe aan je collectie voor slechts €49,95 (oorspronkelijke prijs €99,-).

Bezoek Amersfoort Art en ontdek meer over dit bijzondere kunstwerk en andere exclusieve stukken in onze collectie.