Aanbieding!

George Heidweiller – Skyline

Oorspronkelijke prijs was: 3.450,00.Huidige prijs is: 1.500,00.

  • Techniek Acryl op linnen
  • Afmeting 106 x 156 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 45,00 p/maand
  • U spaart 30,00 p/maand
  • Kunstkoopregeling 10 X 150,00 rentevrij
Huur voor € 45,00 p/m
Artikelnummer: MFXIY Categorieën: ,
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Geweldig (groot!) kunstwerk van George Heidweiller.  Geschilderd op kwaliteitslinnen met acrylverf en gebruikmakend van diverse sjabloontechnieken. Het kunstwerk kan optioneel worden geleverd met een zwarte of zwart/zilveren baklijst. Het betreft een uniek stuk en wordt uiteraard geleverd met certificaat van echtheid. Te zien in onze galerie in Amersfoort en beschikbaar in onze kunstuitleen. Het is ook mogelijk dit kunstwerk online aan te kopen. Na ontvangst van de bestelling nemen wij contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen. Levertijd 1-3 werkdagen.

George Heidweiller (Beverwijk, 15 mei 1963) is een Nederlands kunstenaar. Heidweiller groeide grotendeels op buiten Nederland in New York, Curaçao en Suriname alvorens de familie terugkeerde naar Nederland. Hij begon in 1981 aan zijn studie aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag. Na afronding van zijn opleiding vestigde hij zich in Amsterdam. Naast zijn eigen werk assisteerde hij Herman Brood met het beschilderen van tramlijn 2 in opdracht van Fame. Hij heeft voor Marco Borsato diens merchandising ontworpen en hij heeft ontworpen voor kledingmerk ART 4 Use.

De kunstwerken van George Heidweiller zijn bij Amersfoort Art te koop én te huur via kunstuitleen. Een gedeelte van uw huurbedrag wordt gebruikt voor de opbouw van uw spaartegoed. Hiermee kunt u het desbetreffende kunstwerk aankopen. Bent u toe aan iets anders? Koop van uw spaartegoed een nieuw kunstwerk of huur een ander werk en neem uw spaartegoed mee! De kunstuitleen is een interessante optie voor zowel bedrijven als particulieren. Kijk voor de voorwaarden op onze website. Ga naar onze kunstuitleen voor meer informatie.