Aanbieding!

Espen Greger Hagen – The Indian II

Oorspronkelijke prijs was: 110,00.Huidige prijs is: 75,00.

  • Techniek Zeefdruk op papier
  • Afmeting 32 x 32 cm
  • Oplage ja
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Inclusief Lijst
Artikelnummer: CKOPL-1 Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis

Beschrijving

Espen Greger Hagen – The Indian II

Originele zeefdruk van Espen Greger Hagen

Ontdek de prachtige originele zeefdruk “The Indian II” van de gerenommeerde kunstenaar Espen Greger Hagen. Deze unieke zeefdruk is zowel gesigneerd als genummerd, en wordt geleverd in een strakke zwarte aluminium lijst met passepartout. Perfect voor kunstverzamelaars of als bijzonder cadeau voor een geliefde.

Beschikbaar in onze galerie en online

Dit indrukwekkende kunstwerk is te bewonderen in onze galerie in Amersfoort en is tevens eenvoudig online te bestellen.

Over de kunstenaar Espen Greger Hagen

Espen Greger Hagen, geboren in 1964 in Trondheim, bracht een groot deel van zijn jeugd door in Tanzania. In 1980 begon hij zijn studie tekenen in Trondheim, waarna hij schilderen en beeldhouwen studeerde aan de Emily Carr University of Art and Design in Vancouver. Na zijn tijd in Vancouver vervolgde Hagen zijn studie aan de Gerrit Rietveld Academie in Amsterdam, waar hij in 1990 afstudeerde.

Samenwerking met Herman Brood

Hagen was de rechterhand van Herman Brood en werkte nauw met hem samen van het midden van de jaren 90 tot Hermans overlijden in 2001. Hagen woonde in Amsterdam ten tijde van zijn overlijden op 10 april 2008 aan een hartstilstand.

Unieke kans

Mis deze kans niet om een origineel kunstwerk van Espen Greger Hagen aan uw collectie toe te voegen. “The Indian II” is een ware blikvanger die elk interieur zal verrijken. Bezoek onze galerie in Amersfoort of bestel eenvoudig online.