Aanbieding!

Patty Harpenau – Dagboekserie

Oorspronkelijke prijs was: 995,00.Huidige prijs is: 495,00.

  • Techniek Aquarel / inkt op papier
  • Afmeting 59 x 64 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 14,85 p/maand
  • U spaart 9,90 p/maand
Huur voor € 14,85 p/m
Artikelnummer: FDFUC Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Patty Harpenau – dagboekserie

Unieke kunstwerken van Patty Harpenau

De “dagboekserie” van Patty Harpenau bestaat uit een reeks bijzondere kunstwerken die de diepgaande emoties en gedachten van de kunstenaar weerspiegelen. Elk stuk in deze serie vertelt een uniek verhaal, geïnspireerd door persoonlijke ervaringen en observaties van Patty Harpenau.

Diepgaande expressie en verfijnde techniek

Patty Harpenau staat bekend om haar verfijnde techniek en het vermogen om complexe gevoelens op het doek over te brengen. De “dagboekserie” is geen uitzondering; de werken zijn rijk aan symboliek en nodigen de toeschouwer uit om een kijkje te nemen in de innerlijke wereld van de kunstenaar.

Perfect voor kunstliefhebbers en verzamelaars

Deze serie is een must-have voor elke kunstliefhebber of verzamelaar die op zoek is naar unieke en betekenisvolle werken. De kunstwerken uit de “dagboekserie” zijn perfect om een persoonlijk tintje aan uw interieur te geven en een gespreksonderwerp te vormen voor uw gasten.

Beschikbaar bij Amersfoort Art

De “dagboekserie” van Patty Harpenau is exclusief beschikbaar bij Amersfoort Art. Bezoek onze galerie, kunstuitleen, en lijstenmakerij in Amersfoort om deze prachtige werken in het echt te bewonderen en de perfecte lijst te kiezen die de schoonheid van het kunstwerk nog meer benadrukt.

Ontdek de wereld van Patty Harpenau

Laat u meevoeren door de emotionele diepgang en artistieke finesse van de “dagboekserie” van Patty Harpenau. Bezoek Amersfoort Art om deze unieke kunstwerken te ontdekken en een waardevolle aanvulling op uw kunstcollectie te vinden.