Jimi

895,00

  • Techniek Mixed media op dibond
  • Afmeting 50 x 50 cm
  • Oplage 10
  • Levertijd 1-3 werkdagen
Artikelnummer: WRDVH Categorieën: ,
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Jimi – unieke combinatie van zeefdruk en acryl op dibond

Exclusief kunstwerk met epoxyhars afwerking

Ontdek de unieke schoonheid van Jimi, een kunstwerk dat een prachtige combinatie van zeefdruktechnieken en acrylverf biedt. Dit kunstwerk is vervaardigd op dibond en vervolgens geplaatst op een stevig 4 cm dik raamwerk. De afwerking met een dikke laag epoxyhars zorgt niet alleen voor een verhoogde kleurhelderheid maar biedt ook bescherming, waardoor het kunstwerk een schitterende uitstraling krijgt.

Beperkte oplage en unieke details

Jimi is beschikbaar in een exclusieve oplage van slechts 10 genummerde exemplaren. Dankzij het intensieve handwerk is elk exemplaar net iets anders, wat ieder stuk uniek maakt. Dit betekent dat geen twee werken exact hetzelfde zijn, waardoor u een echt uniek kunstwerk aan uw collectie toevoegt.

Certificaat van echtheid en eenvoudig op te hangen

Elk kunstwerk wordt geleverd met een certificaat van echtheid, zodat u verzekerd bent van de authenticiteit van uw aankoop. Bovendien is Jimi voorzien van een ophangsysteem, waardoor het direct aan de wand kan worden geplaatst.

Te zien in onze galerie en beschikbaar voor kunstuitleen

U kunt Jimi bewonderen in onze galerie in Amersfoort. Daarnaast is het kunstwerk beschikbaar in onze kunstuitleen, zodat u het tijdelijk in uw eigen ruimte kunt ervaren. Uiteraard is Jimi ook eenvoudig online te bestellen.

Voeg een uniek en exclusief kunstwerk toe aan uw collectie met Jimi. Bezoek onze galerie of bestel eenvoudig online.