Frida Kahlo

895,00

  • Techniek Gemengde techniek op paneel
  • Afmeting 50 x 50 cm
  • Oplage 25
  • Levertijd 1-3 werkdagen
Artikelnummer: OWOEZ Categorieën: ,
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Frida Kahlo – een kunstwerk van Micha Baker

Inspiratie en techniek

De Mexicaanse kunstenares Frida Kahlo was een grote inspiratiebron voor Micha Baker. Dit heeft geleid tot een indrukwekkend portret dat een fraaie combinatie van zeefdruktechnieken en acryl bevat. Het werk is vervaardigd op dibond en vervolgens op een stevig 4 cm dik raamwerk geplaatst.

Epoxyhars afwerking

Om de kleurhelderheid te verhogen en het kunstwerk te beschermen, is het geheel overgoten met een dikke laag epoxyhars. Dit geeft het kunstwerk niet alleen een prachtige uitstraling, maar zorgt er ook voor dat het lang mooi blijft.

Exclusieve editie

Dit kunstwerk is vervaardigd in een exclusieve editie van slechts 10 genummerde exemplaren. Door het vele handwerk dat in elk stuk zit, verschilt ieder exemplaar nét iets van de ander, wat elk werk uniek maakt.

Certificaat van echtheid en ophangsysteem

Elk exemplaar wordt geleverd met een certificaat van echtheid. Daarnaast is het kunstwerk voorzien van een ophangsysteem, zodat het direct aan de wand kan worden bevestigd.

Beschikbaarheid

Dit bijzondere kunstwerk is te zien in onze galerie in Amersfoort en is beschikbaar in onze kunstuitleen. Het is ook eenvoudig online te bestellen.

Bezoek ons in Amersfoort of bestel dit unieke kunstwerk online en geniet van de tijdloze schoonheid van Micha Baker’s interpretatie van Frida Kahlo.