Abstract II

2.395,00

  • Techniek Olieverf op linnen
  • Afmeting 76 x 156 cm
  • Oplage Unica
  • Inclusief Lijst
  • Kunstkoopregeling 10 X 239,50 rentevrij
Artikelnummer: PGTNG Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis

Beschrijving

Abstract II – uniek abstract kunstwerk van Martin Copier

Beschrijving

Ontdek “Abstract II”, een bijzonder abstract kunstwerk van de getalenteerde kunstenaar Martin Copier. Dit unieke schilderij is vervaardigd met olieverf op hoogwaardig linnen, wat zorgt voor een levendige en duurzame uitstraling. Het kunstwerk is professioneel ingelijst in een strakke, zwarte baklijst, waardoor het direct klaar is om aan uw muur te hangen.

Certificaat van echtheid

“Abstract II” wordt geleverd met een certificaat van echtheid, zodat u verzekerd bent van de authenticiteit van dit exclusieve kunstwerk.

Te zien in onze galerie

Dit prachtige kunstwerk is te bewonderen in onze galerie in Amersfoort. Kom langs en ervaar de kracht en schoonheid van dit schilderij in het echt.

Online aankoop

Het is ook mogelijk om “Abstract II” online aan te kopen. Na ontvangst van uw bestelling nemen wij contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen. Zo zorgen wij ervoor dat het kunstwerk veilig en snel bij u thuis wordt afgeleverd.

14 dagen recht van retour

Bij Amersfoort Art heeft u altijd 14 dagen recht van retour. Dit geeft u de mogelijkheid om het kunstwerk thuis te bekijken en te beslissen of het perfect bij uw interieur past.

Schilderijen van Martin Copier kopen of huren?

De kunstwerken van Martin Copier zijn bij Amersfoort Art zowel te koop als te huur via onze kunstuitleen. Een gedeelte van uw huurbedrag wordt gebruikt voor de opbouw van uw spaartegoed, waarmee u het kunstwerk uiteindelijk kunt aankopen. Bent u toe aan iets nieuws? Gebruik uw spaartegoed om een nieuw kunstwerk aan te schaffen of huur een ander werk. Onze kunstuitleen is een interessante optie voor zowel bedrijven als particulieren. Kijk voor de voorwaarden op onze website en ontdek de mogelijkheden.

Ervaar de veelzijdigheid en schoonheid van “Abstract II” en voeg dit unieke kunstwerk van Martin Copier toe aan uw collectie.