Friends

2.595,00

  • Techniek Acryl op linnen
  • Afmeting 100 x 150 cm
  • Oplage Unica
Artikelnummer: P1040978 Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis

Beschrijving

Friends – een uniek figuratief werk van Maria de Vries

Beschrijving van het kunstwerk

Ontdek “Friends,” een prachtig figuratief werk van de getalenteerde kunstenares Maria de Vries. Dit unieke kunstwerk is geschilderd op topkwaliteit linnen en bespannen op een duurzaam aluminium frame. De zijkanten van het schilderij zijn doorgeschilderd, waardoor het direct klaar is om aan de muur te hangen. “Friends” wordt geleverd met een certificaat van echtheid, wat de exclusiviteit van dit stuk bevestigt.

Bezoek onze galerie in Amersfoort

“Friends” is te bewonderen in onze galerie in Amersfoort. Kom langs en laat u betoveren door de details en de emotie die Maria de Vries in dit werk heeft weten te vangen. Onze galerie biedt u de mogelijkheid om het kunstwerk van dichtbij te ervaren en de kwaliteit en schoonheid ervan te waarderen.

Online aankoop en bezorging

Het is ook mogelijk om “Friends” online aan te kopen via onze webshop. Na ontvangst van uw bestelling nemen wij contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen. Wij zorgen ervoor dat het kunstwerk veilig en zorgvuldig bij u thuis wordt afgeleverd.

Extra voordelen

Bij aankoop van “Friends” ontvangt u tijdelijk gratis het boek ‘Maria de Vries,’ waarin u meer te weten komt over de kunstenares en haar werk. Bovendien heeft u altijd 14 dagen recht van retour, zodat u met een gerust hart uw aankoop kunt doen.

Laat u inspireren door de kunst van Maria de Vries en voeg dit unieke stuk toe aan uw collectie. Bestel “Friends” vandaag nog via onze webshop of bezoek ons in Amersfoort.