Landscape

2.595,00

  • Techniek Acryl op linnen
  • Afmeting 100 x 150 cm
  • Oplage Unica
  • Levertijd 1-3 werkdagen
Artikelnummer: P1040978-1 Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis

Beschrijving

Landscape – een adembenemend figuratief kunstwerk van Maria de Vries

Ontdek de schoonheid van Landscape, een uniek figuratief kunstwerk van de gerenommeerde kunstenares Maria de Vries. Dit exclusieve schilderij is vervaardigd op topkwaliteit linnen en gespannen op een duurzaam aluminium frame, wat zorgt voor een langdurige en stabiele presentatie.

Uniek en authentiek

Elk detail van Landscape is met zorg en precisie geschilderd, waarbij de zijkanten van het doek zijn doorgeschilderd. Hierdoor kan het kunstwerk direct aan de muur worden gehangen zonder dat een lijst nodig is. Bovendien wordt dit unieke stuk geleverd met een certificaat van echtheid, wat de exclusiviteit en waarde ervan onderstreept.

Beschikbaar in onze galerie en online

U kunt Landscape bewonderen in onze galerie in Amersfoort, waar u het schilderij in al zijn glorie kunt ervaren. Voor uw gemak is het ook mogelijk om dit kunstwerk online aan te kopen. Na ontvangst van uw bestelling nemen wij contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het transport.

Exclusieve aanbieding

Bij aankoop van Landscape ontvangt u tijdelijk gratis het boek ‘Maria de Vries,’ een prachtig naslagwerk dat een diepere kijk biedt op het oeuvre van deze getalenteerde kunstenares. Bovendien heeft u altijd 14 dagen recht van retour, wat u de zekerheid geeft dat u een weloverwogen keuze maakt.

Laat u betoveren door de prachtige vormen en kleuren van Landscape en voeg een uniek stuk toe aan uw collectie. Bezoek onze galerie of bestel eenvoudig online.