Fringe

1.995,003.650,00

  • Techniek Gemengde techniek op linnen
  • Oplage 25
  • Kunstuitleen 59,85 p/maand
  • U spaart 39,90 p/maand
  • Kunstkoopregeling 10 X 199,50 rentevrij
Huur voor € 59,85 p/m
Artikelnummer: IORCA Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Fringe: een uniek kunstwerk van Karin Vermeer

Exclusief bij Amersfoort Art kunt u de prachtige kunstwerken van Karin Vermeer in diverse formaten kopen of huren, zodat het werk altijd perfect aansluit bij uw interieur. De kunstwerken van Karin Vermeer zijn verkrijgbaar in een beperkte oplage van maximaal 25 stuks.

Beschrijving van het kunstwerk

Fringe is een intrigerend kunstwerk van Karin Vermeer dat zowel zachte als krachtige elementen combineert. Dit unieke werk is ontstaan door het gebruik van fototechnieken en acryl op linnen, verder verrijkt met verschillende soorten structuurpasta’s. Het resultaat is een uitdagende, maar ook fragiele uitstraling. Het kunstwerk is opgespannen op kwaliteitslinnen en de zijkanten zijn meegeschilderd, waardoor het direct aan de muur kan worden gehangen.

Handgemaakt en uniek

Elk kunstwerk van Karin Vermeer wordt met de hand vervaardigd en is daardoor uniek. Geen enkel stuk is exact hetzelfde, waardoor u altijd een exclusief werk in huis haalt. Fringe wordt geleverd met een certificaat van echtheid.

Over de kunstenaar

Karin Vermeer: “Mijn werk is een mix van verschillende foto’s, afbeeldingen en verf die ik zowel op de computer als op canvas combineer om een nieuwe voorstelling te maken. Mijn favoriete onderwerp is het vrouwengezicht. Ik gebruik foto’s van mensen, oude muren, grunge-posters en allerlei andere interessante onderwerpen om een nieuw beeld te creëren. Zodra het digitale gedeelte klaar is, wordt de afbeelding afgedrukt en begin ik erover te schilderen. Ik creëer het kunstwerk met vele lagen structuur, gels en verf, waardoor het digitale beeld weer tastbaar wordt. Mijn werk draait niet zozeer om uitleg en concept, maar om het beeld zelf. Door naar beelden te kijken die me interesseren en ze te mixen, ontstaat langzaam een nieuw beeld. Alle werken worden op aanvraag gemaakt in elke gewenste afmeting. De meeste van deze werken zijn een mix van print, verf, korrelgel, zware gel en matte of glanzende vernis. De werken zijn met de hand gemaakt, individueel net even anders en in een oplage van maximaal 25 stuks, genummerd en gesigneerd.”

Bezoek onze galerie

Amersfoort Art beschikt over de grootste collectie kunstwerken van Karin Vermeer in Nederland. Wij nodigen u van harte uit om onze galerie in Amersfoort te bezoeken. Neem gerust contact met ons op om te informeren welke werken momenteel beschikbaar zijn.