Ardennen

2.850,00

  • Techniek Acryl en olieverf op linnen
  • Afmeting 60 x 180 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstkoopregeling 10 X 285,00 rentevrij
Artikelnummer: PJGPN Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis

Beschrijving

Ardennen – Een prachtig kunstwerk van John Konijn

Unieke creatie

Ontdek het adembenemende kunstwerk Ardennen van de getalenteerde kunstenaar John Konijn. Dit unieke stuk is een ware blikvanger en een waardevolle toevoeging aan uw kunstcollectie.

Hoogwaardige materialen

Gemaakt met acryl en olieverf, geschilderd op topkwaliteit linnen en bespannen op een stevig aluminium frame. Dit kunstwerk is klaar om direct aan uw muur te hangen en zal jarenlang zijn schoonheid behouden.

Certificaat van echtheid

Bij aankoop van Ardennen ontvangt u een certificaat van echtheid, zodat u verzekerd bent van de authenticiteit van dit prachtige kunstwerk.

Te bezichtigen in onze galerie

Kom langs in onze galerie in Amersfoort om dit kunstwerk in het echt te bewonderen. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te adviseren en al uw vragen te beantwoorden.

Online aankoop mogelijk

U kunt Ardennen ook eenvoudig online aanschaffen. Na uw bestelling nemen wij contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen, zodat u het kunstwerk snel in huis heeft.

14 dagen retourrecht

Bij Amersfoort Art heeft u altijd 14 dagen recht van retour. Zo kunt u in alle rust beslissen of Ardennen perfect past in uw interieur.