Eemzicht.

2.395,00

  • Techniek Olieverf op linnen
  • Afmeting 60 x 180 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 71,85 p/maand
  • U spaart 47,90 p/maand
  • Kunstkoopregeling 10 X 239,50 rentevrij
Huur voor € 71,85 p/m
Artikelnummer: JKPIN Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Prachtig kunstwerk van John Konijn

Uniek en authentiek

Dit schitterende kunstwerk van John Konijn is een absolute unica. Elk detail is met zorg en passie aangebracht, wat resulteert in een uniek stuk dat nergens anders te vinden is.

Hoogwaardige materialen

Het schilderij is vervaardigd met dikke lagen olieverf, wat een prachtige textuur en diepte aan het werk toevoegt. Geschilderd op topkwaliteit linnen en bespannen op een aluminium kwaliteitsframe, garandeert het een duurzame en hoogwaardige afwerking. Dit kunstwerk kan direct aan de muur worden gehangen, zonder extra voorbereiding.

Certificaat van echtheid

Bij aankoop ontvangt u een certificaat van echtheid, waarmee de authenticiteit van het kunstwerk wordt bevestigd. Dit certificaat is een waardevolle toevoeging voor elke kunstverzamelaar.

Te zien in onze galerie

Het kunstwerk is te bewonderen in onze galerie in Amersfoort. Hier kunt u het stuk in het echt bekijken en de details van dichtbij ervaren. Daarnaast is het kunstwerk beschikbaar in onze kunstuitleen, zodat u het eerst kunt uitproberen voordat u tot aankoop overgaat.

Online aankoop mogelijk

Dit prachtige kunstwerk is ook eenvoudig online te bestellen via onze webshop. Na ontvangst van uw bestelling nemen wij contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen, zodat het kunstwerk veilig en op een geschikt moment bij u thuis wordt afgeleverd.

14 dagen retourrecht

Wij bieden u altijd 14 dagen recht van retour, zodat u met een gerust hart uw aankoop kunt doen. Mocht het kunstwerk om welke reden dan ook niet aan uw verwachtingen voldoen, dan kunt u het binnen deze periode retourneren.