Cheers To Love

2.750,00

  • Techniek Mixed media op paneel
  • Afmeting 100 x 127 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 82,50 p/maand
  • U spaart 55,00 p/maand
  • Kunstkoopregeling 10 X 275,00 rentevrij
Huur voor € 82,50 p/m
Artikelnummer: ZXMHX Categorieën: ,
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

We love champagne! Ook een liefhebber? Dan is ‘Cheers To Love’ écht een kunstwerk voor jou! Deze bijzondere combinatie van fotografie, acryl en collage technieken is een aanwinst voor ieder interieur. Het kunstwerk is vervaardigd op Dibond, voorzien van een zwaar, 5 cm dik houten frame waarvan de zijkanten zijn doorgeschilderd. Het kan dus zo aan de muur! Hierna heeft Jack het overgoten met een dikke laag UV-werende epoxyhars met een verbluffend effect! Het laat zich echter moeilijk fotograferen en wij kunnen dan ook met zekerheid stellen dat de kunstwerken in het echt nog beter uitkomen. We nodigen je dan ook van harte uit om de kunstwerken in de galerie te komen bekijken. Wordt geleverd met certificaat van echtheid. Bezorgkosten Nederland en België € 39,95. Neem voor buitenlandse bestellingen gerust contact met ons op.

Jack Liemburg is een kunstenaar die op geheel eigen en onnavolgbare wijze een kunstbeleving biedt. Zijn schilderijen zijn vaak doorspekt met passie, kracht en rebellie. Kenmerkend in zijn werk is de combinatie van schildertechnieken en fotografie. Jack haalt zijn inspiratie uit het alledaagse maar vooral ook uit bijzondere ontmoetingen, reizen en muziek. Al deze elementen zijn terug te vinden in zijn unieke schilderijen die als ware statements van de muur spatten. Jack’s kunstwerken zijn opgenomen in collecties in binnen- en buitenland.

De kunstwerken van Jack Liemburg zijn bij Amersfoort Art te koop én te huur via onze kunstuitleen. Een gedeelte van uw huurbedrag wordt gebruikt voor de opbouw van uw spaartegoed. Hiermee kunt u het desbetreffende kunstwerk aankopen. Bent u toe aan iets anders? Koop van uw spaartegoed een nieuw kunstwerk of huur een ander werk en neem uw spaartegoed mee! De kunstuitleen is een interessante optie voor zowel bedrijven als particulieren. Kijk voor de voorwaarden op onze website. Ga naar onze kunstuitleen voor meer informatie.