Coney Island

2.995,00

  • Techniek Mixed Media op Paneel
  • Afmeting 85 x 140 cm
  • Oplage Unica
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Kunstkoopregeling 10 x 299,50 rentevrij
  • Kunstuitleen 89,85 p/maand
  • U spaart 59,90 p/maand
Huur voor € 89,85 p/m
Artikelnummer: FLDSK Categorieën: ,
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Coney Island door Jack Liemburg

Een nostalgische ode aan het iconische strand

‘Coney Island’, het beroemde strand in Brooklyn, New York, en een van de meest bekende in de Verenigde Staten, diende als inspiratie voor dit bijzondere kunstwerk van Jack Liemburg. Dit werk is een unieke combinatie van fotografie, acryl en collage technieken die samen een heerlijk nostalgisch jaren 60 gevoel oproepen. De kenmerkende pasteltinten en lettertypes dragen bij aan de charme van dit kunstwerk.

Een visueel spektakel op dibond

Het kunstwerk is vervaardigd op dibond en voorzien van een zwaar, 5 cm dik houten frame waarvan de zijkanten zijn doorgeschilderd. Dit betekent dat het direct aan de muur kan worden gehangen. Jack Liemburg heeft het kunstwerk afgewerkt met een dikke laag UV-werende epoxyhars, wat een verbluffend effect geeft. Hoewel dit effect moeilijk te fotograferen is, kunnen we met zekerheid stellen dat de kunstwerken in het echt nog indrukwekkender zijn.

Bezoek onze galerie

We nodigen je van harte uit om de kunstwerken in onze galerie te komen bekijken. De werken zijn beschikbaar via onze kunstuitleen en kunnen ook online worden aangekocht. Elk kunstwerk wordt geleverd met een certificaat van echtheid.

Over Jack Liemburg

Jack Liemburg is een kunstenaar die op geheel eigen en onnavolgbare wijze een kunstbeleving biedt. Zijn schilderijen zijn vaak doorspekt met passie, kracht en rebellie. Kenmerkend in zijn werk is de combinatie van schildertechnieken en fotografie. Jack haalt zijn inspiratie uit het alledaagse, maar vooral ook uit bijzondere ontmoetingen, reizen en muziek. Al deze elementen zijn terug te vinden in zijn unieke schilderijen die als ware statements van de muur spatten. Jack’s kunstwerken zijn opgenomen in collecties in binnen- en buitenland.

Kunst huren via onze kunstuitleen

De kunstwerken van Jack Liemburg zijn bij Amersfoort Art te koop én te huur via onze kunstuitleen. Een gedeelte van uw huurbedrag wordt gebruikt voor de opbouw van uw spaartegoed. Hiermee kunt u het desbetreffende kunstwerk aankopen. Bent u toe aan iets anders? Koop van uw spaartegoed een nieuw kunstwerk of huur een ander werk en neem uw spaartegoed mee! De kunstuitleen is een interessante optie voor zowel bedrijven als particulieren. Kijk voor de voorwaarden op onze website. Ga naar onze kunstuitleen voor meer informatie.