Coney Island

2.995,00

  • Techniek Mixed Media op Paneel
  • Afmeting 85 x 140 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 89,85 p/maand
  • U spaart 59,90 p/maand
  • Kunstkoopregeling 10 X 299,50 rentevrij
Huur voor € 89,85 p/m
Artikelnummer: FLDSK Categorieën: ,
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

‘Coney Island’, het strand in Brooklyn, New York en één van de bekendste in de VS vormde de inspiratie voor dit bijzondere werk van Jack Liemburg. Het betreft een combinatie van fotografie, acryl en collage technieken en ademt een heerlijk, nostalgisch jaren 60 gevoel uit. De kenmerkende pasteltinten, de lettertypes. Het kunstwerk is een waar zoekplaatje waarin enorm veel gebeurd. Vervaardigd op Dibond, voorzien van een zwaar, 5 cm dik houten frame waarvan de zijkanten zijn doorgeschilderd. Het kan dus zo aan de muur! Hierna heeft Jack het overgoten met een dikke laag UV-werende epoxyhars met een verbluffend effect! Het laat zich echter moeilijk fotograferen en wij kunnen dan ook met zekerheid stellen dat de kunstwerken in het echt nog beter uitkomen. We nodigen je dan ook van harte uit om de kunstwerken in de galerie te komen bekijken. De werken zijn beschikbaar via onze kunstuitleen en ook online aan te kopen. Wordt geleverd met certificaat van echtheid. Bezorgkosten Nederland en België € 49,50.  Neem voor buitenlandse bestellingen gerust contact met ons op.

Jack Liemburg is een kunstenaar die op geheel eigen en onnavolgbare wijze een kunstbeleving biedt. Zijn schilderijen zijn vaak doorspekt met passie, kracht en rebellie. Kenmerkend in zijn werk is de combinatie van schildertechnieken en fotografie. Jack haalt zijn inspiratie uit het alledaagse maar vooral ook uit bijzondere ontmoetingen, reizen en muziek. Al deze elementen zijn terug te vinden in zijn unieke schilderijen die als ware statements van de muur spatten. Jack’s kunstwerken zijn opgenomen in collecties in binnen- en buitenland.

De kunstwerken van Jack Liemburg zijn bij Amersfoort Art te koop én te huur via onze kunstuitleen. Een gedeelte van uw huurbedrag wordt gebruikt voor de opbouw van uw spaartegoed. Hiermee kunt u het desbetreffende kunstwerk aankopen. Bent u toe aan iets anders? Koop van uw spaartegoed een nieuw kunstwerk of huur een ander werk en neem uw spaartegoed mee! De kunstuitleen is een interessante optie voor zowel bedrijven als particulieren. Kijk voor de voorwaarden op onze website. Ga naar onze kunstuitleen voor meer informatie.