Johnny Meijer (accordeonist)

1.195,00

  • Techniek Zeefdruk op papier
  • Afmeting 86 x 107 cm
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Kunstuitleen 35,85 p/maand
  • U spaart 23,90 p/maand
  • Inclusief Lijst
Huur voor € 35,85 p/m
Artikelnummer: ZCZES Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Johnny Meijer (accordeonist) – Herman Brood

Een kunstwerk in primaire kleuren

Johnny Meijer (accordeonist) is een prachtige zeefdruk van de iconische Nederlandse kunstenaar Herman Brood. Dit kunstwerk, uitgevoerd in heldere, primaire kleuren, is een genummerd en gesigneerd exemplaar. Het is zorgvuldig ingelijst in een 4 cm zilveren lijst of een 2 cm zwarte lijst met zuurvrij passepartout. Heeft u een voorkeur voor een andere lijst? Neem dan contact met ons op.

Kunstuitleen en certificaat van echtheid

Dit kunstwerk is ook beschikbaar via onze kunstuitleen. Johnny Meijer (accordeonist) wordt geleverd met een certificaat van echtheid.

Over Herman Brood

Herman Brood (Zwolle, 1946) was een veelzijdige Nederlandse kunstenaar, bekend om zijn muziek, gedichten en vooral zijn schilderijen en zeefdrukken. Brood werkte met een ongekende overgave en stortte zich met penselen, verf en spuitbussen in een hallucinerend avontuur. Zijn werk spreekt een enorme gedrevenheid uit, die hij dankzij zijn perfecte beheersing van de techniek op briljante wijze wist om te zetten in vorm en kleur. De grote belangstelling voor zijn werk was voor Herman Brood een geweldige stimulans.

Kunstwerken van Herman Brood kopen of huren?

De kunstwerken van Herman Brood zijn bij Amersfoort Art zowel online te koop als te huur via onze kunstuitleen. Een gedeelte van uw huurbedrag wordt gebruikt voor de opbouw van uw spaartegoed, waarmee u het kunstwerk kunt aankopen. Bent u toe aan iets anders? Gebruik uw spaartegoed om een nieuw kunstwerk te kopen of huur een ander werk en neem uw spaartegoed mee! De kunstuitleen is een interessante optie voor zowel bedrijven als particulieren. Kijk voor de voorwaarden op onze website. Ga naar onze kunstuitleen voor meer informatie.