Johnny Meijer (accordeonist)

1.195,00

  • Techniek Zeefdruk op papier
  • Afmeting 86 x 107 cm
  • Kunstuitleen 35,85 p/maand
  • U spaart 23,90 p/maand
  • Inclusief Lijst
Huur voor € 35,85 p/m
Artikelnummer: ZCZES Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Accordenonist (ook bekend als Johnny Meijer) is een zeer mooie zeefdruk van Herman Brood, in heldere, primaire kleuren. Het betreft een genummerd en gesigneerd exemplaar. Heel fraai ingelijst in een 4 cm zilveren lijst of 2 cm zwarte lijst met zuurvrij passepartout. Heb je de voorkeur voor een andere lijst? Neem dan contact met ons op. Ook beschikbaar in onze Kunstuitleen.  Wordt geleverd met certificaat van echtheid en thuisbezorgd in Nederland voor € 49,50 (levertijd i.v.m. lijst 5-6 werkdagen).

Herman Brood (Zwolle, 1946) is een Nederlands kunstenaar. Hij was in alles een rasartiest. In zijn muziek, gedichten en vooral zijn schilderijen en zeefdrukken. Brood werkte vol overgave, stort zich met penselen, verf en spuitbussen steeds opnieuw in een hallucinerend avontuur waaruit hij onveranderd als winnaar tevoorschijn kwam.

Uit zijn werk spreekt een enorme gedrevenheid die hij dankzij zijn perfecte beheersing van de techniek op een briljante manier wist om te zetten in vorm en kleur. De grote belangstelling voor zijn werk betekende voor Herman Brood een geweldige stimulans.

KUNSTWERKEN VAN HERMAN BROOD KOPEN OF HUREN?

De kunstwerken van Herman Brood zijn bij Amersfoort Art (online) te koop én te huur via onze kunstuitleen. Een gedeelte van uw huurbedrag wordt gebruikt voor de opbouw van uw spaartegoed. Hiermee kunt u het desbetreffende kunstwerk aankopen. Bent u toe aan iets anders? Koop van uw spaartegoed een nieuw kunstwerk of huur een ander werk en neem uw spaartegoed mee! De kunstuitleen is een interessante optie voor zowel bedrijven als particulieren. Kijk voor de voorwaarden op onze website. Ga naar onze kunstuitleen voor meer informatie.