Horen Zien en Zwijgen

1.575,00

  • Techniek Zeefdruk op papier
  • Afmeting 95 x 140 cm
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Kunstkoopregeling 10 x 157,50 rentevrij
  • Kunstuitleen 47,25 p/maand
  • U spaart 31,50 p/maand
  • Inclusief Lijst met museumglas
Huur voor € 47,25 p/m
Artikelnummer: GEPYI Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Horen zien en zwijgen – Herman Brood

Een kunstwerk van Herman Brood

Horen, Zien en Zwijgen is een indrukwekkende, grote zeefdruk van de beroemde Nederlandse kunstenaar Herman Brood. Dit kunstwerk behoort tot zijn bekendste creaties en is een waardevolle aanwinst voor elk advocatenkantoor, een perfect cadeau voor de beëdigde raadsman of net afgestudeerde, en natuurlijk voor de echte Broodliefhebber!

Genummerd en gesigneerd

Dit unieke exemplaar is zowel genummerd als gesigneerd door Herman Brood zelf, wat het een bijzonder verzamelobject maakt. Het kunstwerk is prachtig ingelijst in een strakke matzwarte lijst met zuurvrij passepartout en museumglas, wat zorgt voor een optimale presentatie en bescherming.

Op maat gemaakte lijsten

Heeft u de voorkeur voor een andere lijst? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij bieden een breed scala aan lijsten om aan uw specifieke wensen te voldoen.

Beschikbaar voor aankoop en kunstuitleen

Dit fraaie kunstwerk is online te koop en tevens beschikbaar in onze kunstuitleen. Wilt u het kunstwerk eerst in onze galerie bezichtigen? Neem dan even contact met ons op voor een afspraak.

Certificaat van echtheid

Bij aankoop van Horen, Zien en Zwijgen ontvangt u een certificaat van echtheid, wat de authenticiteit van het kunstwerk garandeert.

Over Herman Brood

Herman Brood (Zwolle, 1946) was een veelzijdige Nederlandse kunstenaar, bekend om zijn muziek, gedichten en vooral zijn schilderijen en zeefdrukken. Brood werkte met een ongekende passie en wist zijn gedrevenheid op een briljante manier om te zetten in vorm en kleur. Zijn werk werd met veel enthousiasme ontvangen, wat voor hem een enorme stimulans was.

Kunstwerken van Herman Brood kopen of huren?

De kunstwerken van Herman Brood zijn bij Amersfoort Art zowel online te koop als te huur via onze kunstuitleen. Een deel van uw huurbedrag wordt gebruikt voor de opbouw van uw spaartegoed. Hiermee kunt u het desbetreffende kunstwerk aankopen. Bent u toe aan iets anders? Gebruik uw spaartegoed om een nieuw kunstwerk te kopen of huur een ander werk en neem uw spaartegoed mee! De kunstuitleen is een interessante optie voor zowel bedrijven als particulieren. Kijk voor de voorwaarden op onze website en ga naar onze kunstuitleen voor meer informatie.