Asian Floral I

895,00

  • Techniek Leder op dibond
  • Afmeting 100 x 120 cm
  • Oplage 75
Artikelnummer: QUYEO Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis

Beschrijving

Asian Floral I – Een kunstwerk van Hans Jochem Bakker

Welkom bij Amersfoort Art, waar we trots zijn op onze uitgebreide collectie kunstwerken van de gerenommeerde kunstenaar Hans Jochem Bakker. Een van de juweeltjes in onze collectie is het prachtige kunstwerk Asian Floral I.

Unieke techniek en materialen

Asian Floral I is vervaardigd in een beperkte oplage van slechts 75 stuks, waardoor het een exclusief en waardevol bezit is. Het kunstwerk is gedrukt en bewerkt op leder, wat zorgt voor een bijzonder patroon en een indrukwekkende structuur. Deze unieke combinatie van materialen geeft het werk een ongeëvenaarde diepte en textuur.

Hoogwaardige afwerking

Het kunstwerk is verlijmd op een aluminium dibond plaat en voorzien van een kwaliteitsframe, waardoor het direct aan de muur kan worden gehangen. Elk exemplaar wordt geleverd met een certificaat van echtheid, zodat u verzekerd bent van de authenticiteit van uw aankoop.

Over de kunstenaar

Hans Jochem Bakker (1948) is een autodidactische kunstenaar uit Nederland, afkomstig uit een oud kunstenaarsgeslacht. Geïnspireerd door grootheden als Salvador Dalí, Miró en Picasso, heeft hij elementen van hun zuidelijke temperament overgenomen in zijn thematiek. Zijn werk toont een bijzondere belangstelling voor stierengevechten, vogels, paarden en vrouwen.

Artistieke evolutie

In zijn vroege periode volgde Bakker voornamelijk in het voetspoor van Salvador Dalí, met thematiek vol mystieke en nachtmerrie-achtige beelden. Deze fase leverde zeer gedetailleerde en knap geschilderde visioenen op. Later evolueerde zijn werkwijze naar een expressionistische stijl, waarin hij zich bevrijdde van zijn zelf opgelegde beperkingen. Zijn nieuwe werk straalt een tomeloze vreugde uit over deze bevrijding, met spontane, eerlijke en gepassioneerde uitingen van vorm, kleur en beweging.

Bezoek onze galerie of koop online

U bent van harte welkom in onze galerie in Amersfoort om dit prachtige kunstwerk in persoon te bewonderen. Asian Floral I is ook online te koop. Na uw bestelling nemen wij contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen. U heeft altijd 14 dagen recht van retour.

Ontdek de schoonheid en exclusiviteit van Asian Floral I en voeg een kunstwerk van Hans Jochem Bakker toe aan uw collectie.