Voilà

11.950,00

  • Techniek Acryl op linnen
  • Afmeting 140 x 185 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 358,50 p/maand
  • U spaart 239,00 p/maand
  • Inclusief Lijst
  • Kunstkoopregeling 10 X 1.195,00 rentevrij
Huur voor € 358,50 p/m
Artikelnummer: RZYFR Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Voilà is een absoluut meesterwerk van Guy Olivier! Een heerlijk groot schilderij, formaat maar liefst 140x185cm, geschilderd met dikke lijnen acrylverf op linnen. Voorzien van een fraaie, moderne zwarte baklijst. Het betreft uiteraard een uniek schilderij en is voorzien van certificaat van echtheid. Wilt u dit kunstwerk eens bij u thuis zien? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Dit schilderij is tevens beschikbaar in onze kunstuitleen.

Guy Olivier (Maastricht, 1964) is een Nederlands kunstenaar. In de taferelen op zijn doeken – of het nu portretten van wulps-zelfbewuste jonge vrouwen zijn of van beschonken nachtbrakers die plotseling het licht of de liefde hebben gezien, van uit de hand gelopen diners of Fellini-esque circustaferelen – overal wordt de theatrale exuberantie van het leven op canvas en papier gevierd. Overal waar je tentoonstellingen van Guy Olivier met een ouderwetse vernissage bijwoont, trilt en siddert de lucht tussen de ogen van de bezoekers en het bonte canvas.

Guy slaagt erin zijn prachtig kleurgevoel en vitaal en bourgondisch joie de vivre rechtstreeks op het doek aan te brengen. Daarbij heb ik de mensen die binnenkomen, altijd goed gadegeslagen. Dat heeft natuurlijk met hun uitdrukkelijke aanwezigheid te maken, maar het komt vooral door de directe uitstraling van de doeken. Nog nooit heb ik iemand gezien die zonder verbazing, bewondering of met grote ogen aan de werken voorbij liep.