Jeu de Vivre!

7.250,00

  • Techniek Acryl op linnen
  • Afmeting 106 x 166 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 217,50 p/maand
  • U spaart 145,00 p/maand
  • Inclusief Lijst
  • Kunstkoopregeling 10 X 725,00 rentevrij
Huur voor € 217,50 p/m
Artikelnummer: YKVTA Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Proefplaatsing bij u in huisAanvragen
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Jeu de Vivre! – Een kunstwerk van Guy Olivier

Uniek kunstwerk met certificaat van echtheid

Ontdek het prachtige en grote schilderij Jeu de Vivre! van de befaamde kunstenaar Guy Olivier. Dit unieke kunstwerk is geschilderd met dikke lijnen acrylverf op linnen en is voorzien van een fraaie, moderne baklijst. Het schilderij komt uiteraard met een certificaat van echtheid, wat de exclusiviteit en waarde ervan onderstreept.

Kunstuitleen en online aankoop

Dit bijzondere kunstwerk is beschikbaar in onze kunstuitleen, maar kan ook gemakkelijk online worden gekocht. Na ontvangst van uw betaling nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen.

Over Guy Olivier

Guy Olivier, geboren in Maastricht in 1964, is een gerenommeerd Nederlands kunstenaar. Zijn doeken zijn gevuld met theatrale exuberantie en vieren het leven in al zijn facetten. Of het nu gaat om portretten van zelfbewuste jonge vrouwen, beschonken nachtbrakers die plotseling het licht of de liefde hebben gezien, uit de hand gelopen diners of Fellini-esque circustaferelen, elk werk van Guy Olivier trilt en siddert van levendigheid.

Een viering van kleur en vitaliteit

Guy Olivier weet zijn prachtige kleurgevoel en bourgondische joie de vivre rechtstreeks op het doek over te brengen. Zijn werken hebben een directe uitstraling die de aandacht van de toeschouwer onmiddellijk grijpt. Het is bijna onmogelijk om langs zijn doeken te lopen zonder een gevoel van verbazing, bewondering of verwondering te ervaren.

Bezoek Amersfoort Art om dit kunstwerk zelf te ervaren of om het online aan te schaffen. Voeg een stukje theatrale exuberantie toe aan uw collectie met Jeu de Vivre! van Guy Olivier.