Gezin Met Zoon En Dochter

53,00

  • Techniek Verbronsd
  • Afmeting 12 cm
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending Binnen Nederland
Artikelnummer: MA00316SB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Gezin met zoon en dochter – kunstsculptuur van Ger van Tankeren

Een prachtig en origineel cadeau

Ontdek het schitterende kunstsculptuur “Gezin met zoon en dochter” van de getalenteerde Nederlandse kunstenaar Ger van Tankeren. Dit kunstwerk is een perfect en origineel cadeau voor elke gelegenheid.

Hoogwaardige materialen en vakmanschap

De sculpturen van Ger van Tankeren zijn vervaardigd uit een tinlegering met brons, wat zorgt voor een duurzame en elegante uitstraling. Veel van deze kunstwerken zijn bevestigd op een marmeren sokkel, wat een extra dimensie van luxe en stabiliteit toevoegt. Elk sculptuur wordt geleverd met een kaartje waarop de titel en een biografie van de kunstenaar te vinden zijn.

Unieke kunstwerken van een autodidact

Ger van Tankeren (Maastricht, 1964) is een autodidact kunstenaar die zijn vaardigheden heeft ontwikkeld door zijn leven lang kunst te maken. Ondanks het ontbreken van een formele kunstopleiding, heeft hij zich opgewerkt tot een zeer gewaardeerde kunstenaar. Zijn beelden worden gekenmerkt door een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en spreken een breed publiek aan.

Elegant en gedetailleerd design

De sculpturen van Ger van Tankeren zijn elegant en zitten vol met details. Ze zijn perfect voor zowel huiselijke kring als professionele omgevingen. Door hun prachtige ontwerpen en betaalbare prijzen zijn deze beelden ook zeer geliefd als relatiegeschenk.

Meer informatie en grotere afnames

Neem gerust contact met ons op voor grotere afnames, bijvoorbeeld voor relatiegeschenken. Wij helpen u graag verder met uw specifieke wensen en vragen.