Balloon Rabbit Red

975,00

  • Techniek Sculptuur met zink legering
  • Afmeting 33 cm
  • Oplage 500
  • Inclusief Luxe geschenkverpakking
Artikelnummer: UCAQP-1-1-1-1 Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Balloon Rabbit Red

Beschrijving van het kunstwerk

De Balloon Rabbit Red is een prachtig vervaardigd kunstwerk met een hoogte van 33 cm. Deze sculptuur is gemaakt van een hoogwaardige zinklegering en weegt 2,5 kg. Het kunstwerk wordt geleverd in een luxe geschenkverpakking en is voorzien van een certificaat van echtheid. Deze exclusieve editie is gelimiteerd tot slechts 500 exemplaren wereldwijd.

Exclusiviteit en kwaliteit

De Balloon Rabbit Red is een van de meest exclusieve stukken van Editions Studio. Met een beperkte oplage van slechts 500 stuks, biedt dit kunstwerk een unieke kans voor verzamelaars en kunstliefhebbers om een waardevol en zeldzaam item aan hun collectie toe te voegen. Elk stuk is met de hand afgewerkt en gecontroleerd op perfectie, wat de hoge kwaliteit en vakmanschap van Editions Studio onderstreept.

Inspiratie en achtergrond

De Balloon Rabbit Red maakt deel uit van de gerenommeerde Balloon-serie van Editions Studio, die wereldwijd bekendheid heeft verworven. Deze serie is geïnspireerd door de iconische werken van enkele van de meest invloedrijke kunstenaars van de 20e en 21e eeuw. De reflecterende oppervlakken en speelse vormen van de Balloon Rabbit roepen gevoelens van vreugde, onschuld en nostalgie op, en bieden een moderne interpretatie van klassieke kunstthema’s.

Certificaat van echtheid

Elk exemplaar van de Balloon Rabbit Red wordt geleverd met een certificaat van echtheid, wat de exclusiviteit en waarde van het kunstwerk garandeert. Dit certificaat bevestigt dat u een origineel en gelimiteerd stuk bezit, vervaardigd door Editions Studio.

Luxe geschenkverpakking

De Balloon Rabbit Red wordt geleverd in een luxe geschenkverpakking, waardoor het een perfect cadeau is voor speciale gelegenheden. De verpakking is zorgvuldig ontworpen om het kunstwerk te beschermen en een gevoel van exclusiviteit en luxe te bieden.

Beperkte oplage

Met slechts 500 exemplaren wereldwijd, is de Balloon Rabbit Red een zeldzaam en gewild kunstwerk. Deze beperkte oplage zorgt ervoor dat elk stuk een unieke toevoeging is aan elke kunstcollectie en een waardevol bezit voor de toekomst.

Conclusie

De Balloon Rabbit Red van Editions Studio is een schitterend voorbeeld van moderne kunst, dat vakmanschap, exclusiviteit en esthetische schoonheid combineert. Of u nu een doorgewinterde kunstverzamelaar bent of gewoon op zoek bent naar een opvallend stuk voor uw interieur, dit kunstwerk zal zeker indruk maken. Voeg vandaag nog deze unieke sculptuur toe aan uw collectie en geniet van de tijdloze schoonheid en elegantie die het biedt.