Balloon Dog Silver

750,001.195,00

  • Techniek Hoogwaardig kunsthars
  • Oplage 500
  • Inclusief Luxe geschenkverpakking
Artikelnummer: SJMOR-1-1-2 Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Balloon Dog Silver: een kunstwerk van moderne kunst

Deze fraaie, zeer hoog afgewerkte Balloon Dog Silver is verkrijgbaar in formaat L (30 x 30 x 12 cm) en XXL (42 x 47 x 16 cm). Elke sculptuur wordt geleverd in een luxe geschenkverpakking en is voorzien van een certificaat van echtheid. Deze exclusieve editie is gelimiteerd tot slechts 500 exemplaren, wat de zeldzaamheid en waarde van het kunstwerk benadrukt.

Editie en exclusiviteit

De Balloon Dog Silver is een gelimiteerde editie van slechts 500 exemplaren. Dit maakt het een verzamelobject dat zowel kunstliefhebbers als investeerders zal aanspreken. Elk stuk komt met een certificaat van echtheid, wat de authenticiteit en waarde verder garandeert.

Afmetingen en presentatie

De Balloon Dog Silver is beschikbaar in twee formaten:

  • Formaat L: 30 x 30 x 12 cm
  • Formaat XXL: 42 x 47 x 16 cm

Beide formaten worden geleverd in een luxe geschenkverpakking, perfect om cadeau te geven of om uw eigen collectie te verrijken.

Kwaliteit en vakmanschap

De Balloon Dog Silver is vervaardigd met de hoogste aandacht voor detail en vakmanschap. Het glanzende, reflecterende oppervlak vangt het licht op een manier die de sculptuur een dynamische en levendige uitstraling geeft. Dit kunstwerk is een perfecte aanvulling op elke moderne ruimte, of het nu een woonkamer, kantoor of galerij is.

Over Editions Studio

Afkomstig uit Frankrijk, is Editions Studio uitgegroeid tot een gerenommeerde naam in de kunstwereld. Onze toewijding aan het leveren van kunstwerken van superieure kwaliteit heeft ons een enorme populariteit opgeleverd onder kunstliefhebbers en kenners wereldwijd. Onze meest gerenommeerde series, zoals Balloon Dog en Balloon Rabbit, zijn te zien geweest in enkele van de meest prestigieuze galerijen en veilinghuizen over de hele wereld.

De iconische ballonhond

De Balloon Dog van Jeff Koons is een van de meest herkenbare en gevierde creaties in de moderne kunstwereld. Deze sculpturen vangen de essentie van vreugde en feest uit de kindertijd en lijken op de opgeblazen ballonhonden die vaak te vinden zijn op kermissen en verjaardagsfeestjes. Hun onberispelijke roestvrijstalen oppervlak, vrij van enige onvolkomenheden, straalt een aura van elegantie en vakmanschap uit.

Een kunstwerk met een verhaal

De Balloon Dog Silver is niet zomaar een decoratief object; het is een kunstwerk met een diepere betekenis. Jeff Koons heeft altijd benadrukt dat zijn werk niet bedoeld is om een specifieke of vooraf bepaalde betekenis over te brengen. In plaats daarvan benadrukt hij de rol van de kijker bij het vormgeven van de interpretatie van het kunstwerk. Dit maakt elk stuk en persoonlijk voor de eigenaar.

Ontdek de betoverende wereld van de Balloon Dog Silver en voeg een stukje iconische kunst toe aan uw collectie. Bezoek onze galerie, kunstuitleen en lijstenmakerij in Amersfoort om dit prachtige kunstwerk in het echt te bewonderen.