Balloon Dog Rose Gold

750,001.195,00

  • Techniek Hoogwaardig kunsthars
  • Oplage 500
  • Inclusief Luxe geschenkverpakking
Artikelnummer: SJMOR-1-1-1-1 Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Balloon Dog Rose Gold: een kunstwerk van hedendaagse kunst

De Balloon Dog Rose Gold is een indrukwekkend kunstwerk dat de essentie van speelsheid en elegantie vangt. Deze zorgvuldig vervaardigde sculptuur is beschikbaar in twee formaten: L (30 x 30 x 12 cm) en XXL (42 x 47 x 16 cm). Elk exemplaar wordt geleverd in een luxe geschenkverpakking en is voorzien van een certificaat van echtheid. Deze exclusieve editie is beperkt tot slechts 500 stuks, waardoor het een waardevolle aanvulling is op elke kunstcollectie.

Een eerbetoon aan Jeff Koons’ iconische stijl

De Balloon Dog Rose Gold is geïnspireerd door de beroemde Balloon Dog-sculpturen van Jeff Koons, die wereldwijd bekend zijn en worden tentoongesteld in prestigieuze musea en galerijen. Koons’ werk staat bekend om zijn reflecterende oppervlakken en speelse interpretaties van alledaagse objecten, en de Balloon Dog is een van zijn meest herkenbare creaties. Deze sculptuur is een eerbetoon aan zijn unieke stijl en artistieke visie.

Hoogwaardige afwerking en exclusiviteit

Elk exemplaar van de Balloon Dog Rose Gold is met de grootste zorg en aandacht voor detail vervaardigd. De roestvrijstalen afwerking met een reflecterende rose gouden coating zorgt voor een luxueuze uitstraling. De sculptuur is niet alleen een visueel genot, maar ook een symbool van vakmanschap en kwaliteit. Met slechts 500 exemplaren wereldwijd, biedt deze limited edition een unieke kans voor kunstverzamelaars en liefhebbers om een stukje hedendaagse kunst in huis te halen.

Een veelzijdig kunstwerk voor elke ruimte

De Balloon Dog Rose Gold is een veelzijdig kunstwerk dat in verschillende ruimtes tot zijn recht komt. Of het nu wordt tentoongesteld in een moderne woonkamer, een stijlvol kantoor of een kunstgalerie, deze sculptuur trekt gegarandeerd de aandacht en biedt een gespreksonderwerp. De luxe geschenkverpakking maakt het ook een perfect cadeau voor speciale gelegenheden.

Over Editions Studio

Afkomstig uit Frankrijk, heeft Editions Studio zich gevestigd als een gerenommeerde naam in de kunstwereld. Onze toewijding aan het leveren van kunstwerken van superieure kwaliteit heeft ons een enorme populariteit opgeleverd onder kunstliefhebbers en kenners wereldwijd. Onze meest gerenommeerde series, waaronder de Balloon Dog en Balloon Rabbit (after), zijn te zien geweest in enkele van de meest prestigieuze galerijen en veilinghuizen over de hele wereld.

Een kunstwerk met een verhaal

De Balloon Dog Rose Gold is meer dan alleen een kunstwerk; het is een symbool van vreugde, speelsheid en de onschuld van de kindertijd. Het reflecterende oppervlak nodigt de kijker uit om zichzelf te zien in het kunstwerk, waardoor een persoonlijke en interactieve ervaring ontstaat. Dit maakt het een waardevolle toevoeging aan elke kunstcollectie.

Ontdek de wereld van Editions Studio Art en voeg de exclusieve Balloon Dog Rose Gold toe aan uw collectie. Bezoek onze galerie in Amersfoort of bestel direct online.