Mystic Women (verkocht)

1.750,00

  • Techniek Acryl op linnen
  • Oplage Unica
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Kunstkoopregeling 10 x 175,00 rentevrij
  • Kunstuitleen 52,50 p/maand
  • U spaart 35,00 p/maand
Huur voor € 52,50 p/m
Artikelnummer: WVICY Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Mystic Women (verkocht)

Ontdek het betoverende schilderij “Mystic Women” van de befaamde Braziliaanse kunstenaar Dario Bosa. Dit zeer fraaie, figuratieve schilderij is gelaagd opgebouwd, wat het werk een diepe, warme uitstraling geeft. Het kunstwerk is opgespannen op kwaliteitslinnen, waarbij de zijkanten zijn doorgeschilderd, zodat het direct klaar is om aan de muur te hangen. “Mystic Women” wordt geleverd met een certificaat van echtheid, wat de waarde en authenticiteit van dit bijzondere stuk bevestigt.

Over de kunstenaar: Dario Bosa

Dario Bosa (Santa Catharina, 1959) is een Braziliaans kunstenaar die bekend staat als een dichter op doek. Zijn werk valt op door de kwaliteit van de compositie en de balans, maar het is vooral zijn onuitputtelijke zoektocht naar schoonheid die zijn kunst zo indrukwekkend maakt.

Sinds zijn 15e levensjaar schildert en beeldhouwt hij, geïnspireerd door grootmeesters zoals Van Gogh, Gustav Klimt en Antoni Tapies. Ondanks zijn bewondering voor deze kunstenaars, blijft Bosa voortdurend op zoek naar originele technieken. Hij besteedt dagen en nachten aan het experimenteren met textuur en effecten om zijn unieke stijl te verfijnen.

Een veelzijdig kunstenaar

Dario Bosa is een veelzijdig kunstenaar die zijn creativiteit op uiteenlopende wijzen uit. Al ruim twintig jaar werkt hij dagelijks aan prachtige, unieke kunststukken. Zijn werk wordt tentoongesteld in galerieën in Brazilië, Engeland, Duitsland, Frankrijk en Nederland en maakt deel uit van zowel particuliere als bedrijfscollecties over de hele wereld.

Kunstuitleen bij Amersfoort Art

De kunstwerken van Dario Bosa zijn bij Amersfoort Art te koop én te huur via onze kunstuitleen. Een gedeelte van uw huurbedrag wordt gebruikt voor de opbouw van uw spaartegoed, waarmee u het desbetreffende kunstwerk kunt aankopen. Bent u toe aan iets anders? Koop van uw spaartegoed een nieuw kunstwerk of huur een ander werk en neem uw spaartegoed mee! De kunstuitleen is een interessante optie voor zowel bedrijven als particulieren. Kijk voor de voorwaarden op onze website. Ga naar onze kunstuitleen voor meer informatie.