Harmony

2.090,00

  • Techniek Acryl op linnen
  • Afmeting 80 x 200 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 62,70 p/maand
  • U spaart 41,80 p/maand
  • Kunstkoopregeling 10 X 209,00 rentevrij
Huur voor € 62,70 p/m
Artikelnummer: NCQTH Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Harmony – Een meesterwerk van Dario Bosa

Over het kunstwerk

Harmony is een zeer fraai, figuratief schilderij van de befaamde Braziliaanse kunstenaar Dario Bosa. Het schilderij is gelaagd opgezet, waardoor het werk een diepe, warme uitstraling heeft gekregen. Dit kunstwerk is opgespannen op kwaliteitslinnen, waarbij de zijkanten zijn doorgeschilderd. Hierdoor kan het direct aan de muur worden gehangen. Harmony wordt geleverd met een certificaat van echtheid.

De kunstenaar: Dario Bosa

Dario Bosa (Santa Catharina, 1959) is een Braziliaans kunstenaar en een dichter op doek. De kwaliteit van de compositie en balans in zijn werk valt direct op, maar het is de onuitputtelijke zoektocht naar schoonheid die Bosa’s werk zo indrukwekkend maakt.

Sinds zijn 15e heeft Dario Bosa geschilderd en gebeeldhouwd. Bosa is een groot bewonderaar van kunstenaars als Van Gogh, Gustav Klimt en Antoni Tapies. Deze schilders inspireren hem tot op de dag van vandaag. Ondanks deze bewondering is het zoeken naar originele technieken bij uitstek een uitdaging voor deze kunstenaar. Dagen en nachten kan hij besteden aan het experimenteren met textuur en effecten.

Dario Bosa is een veelzijdig kunstenaar, gedreven om zijn creativiteit te uiten op uiteenlopende wijzen. Al ruim twintig jaar werkt hij dagelijks aan mooie, unieke kunststukken. Zijn werk wordt getoond in galerieën in Brazilië, Engeland, Duitsland, Frankrijk en Nederland en behoort tot zowel particuliere als bedrijfscollecties over de hele wereld.

Beschikbaarheid bij Amersfoort Art

De kunstwerken van Dario Bosa, waaronder Harmony, zijn bij Amersfoort Art te koop én te huur via onze kunstuitleen. Een gedeelte van uw huurbedrag wordt gebruikt voor de opbouw van uw spaartegoed. Hiermee kunt u het desbetreffende kunstwerk aankopen. Bent u toe aan iets anders? Koop van uw spaartegoed een nieuw kunstwerk of huur een ander werk en neem uw spaartegoed mee! De kunstuitleen is een interessante optie voor zowel bedrijven als particulieren. Kijk voor de voorwaarden op onze website. Ga naar onze kunstuitleen voor meer informatie.