Skip to main content

Winkelwagen

Close Cart

Kunst huren

In onze kunstuitleen tref je verschillende stijlen als portretkunst, abstracte kunst, PopArt en landschappen. De collectie bestaat onder meer uit werken van befaamde kunstenaars als Karin Vermeer, Yulia Muravyeva, Herman Brood, Jack Liemburg, Emiliana Cordaro en Angeles Nieto. Ben je in de buurt van Hilversum op zoek naar een kunstuitleen? Kom vrijblijvend langs in onze galerie!

60+

Kunstenaars

Hoe werkt kunstuitleen Hilversum?

Huren

Onze kunstuitleen is simpel, flexibel en voordelig.

Sparen

Per maand betaal je 3% van aankoopwaarde van een kunstwerk. Hiervan is 2% voor de opbouw van een spaartegoed en 1% kosten voor de uitleen.

Ruilen

Ben je toe aan iets anders? Koop van je spaartegoed een nieuw kunstwerk of huur een ander werk en neem je spaartegoed mee. Bijna alle kunstwerken in onze collectie zijn te huur. Bekijk onze collectie online of kom langs in de galerie. De koffie of thee staan voor je klaar!

In de buurt van Hilversum kunst huren?

Gelegen in de buurt van Hilversum, vlakbij de authentieke binnenstad van Amersfoort, is onze kunstuitleen Hilversum gevestigd. Je bent van harte welkom in onze galerie en uitleen van dinsdag t/m zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur.

Hoe werkt onze kunstuitleen?

Huren? Bekijk direct onze collectie

Momenteel zijn wij gesloten.

Dinsdag t/m zaterdag zijn wij geopend van 09:30 tot 17:00 uur.
Wij zijn ook op afspraak geopend.