YSL Ice Cream (verkocht)

Verkocht

Artikelnummer: icecream-1-1-1-1 Categorieën: ,
Stel een vraagSnel antwoord
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

YSL Ice Cream van Sneck Popsicle Art

Uniek kunstwerk geïnspireerd door pop en street art

YSL Ice Cream is een uniek beeld van Sneck Popsicle Art, een kunstenaar die bekend staat om zijn prikkelende en inspirerende werken. Dit kunstwerk wordt geleverd met een stalen voetje, maar kan ook eenvoudig worden opgehangen, waardoor je flexibiliteit hebt in de manier waarop je het presenteert.

Glinsterende ijsjes van keramiek

Sneck Popsicle Art creëert glimmende en glinsterende ijsjes van keramiek, versierd met beeldbepalende kenmerken van steden en logo’s van luxe modemerken. Deze unieke combinatie van materialen en thema’s maakt zijn werken bijzonder en herkenbaar.

Beperkte oplage en ethische waarde

Sneck Popsicle Art maakt zeer weinig stukken, vaak single editions, omdat kunst voor hem een ethische en morele functie heeft: iets zeggen en eventueel iets overlaten aan de samenleving. Dit maakt elk stuk niet alleen uniek, maar ook waardevol en betekenisvol.

Over Sneck Popsicle Art

Sneck Popsicle Art is een kunstenaar die zich laat inspireren door zowel pop als street art. Zijn werken zijn een mix van speelse vormen en diepe boodschappen, waardoor ze zowel visueel aantrekkelijk als intellectueel stimulerend zijn.

Specificaties

  • Kunstenaar: Sneck Popsicle Art
  • Materiaal: Keramiek
  • Presentatie: Stalen voetje of ophangbaar
  • Oplage: Single edition

YSL Ice Cream van Sneck Popsicle Art is een waardevolle toevoeging aan elke kunstcollectie, en een prachtig voorbeeld van moderne kunst die zowel inspireert als uitdaagt.