Composition No. XIV

495,00

  • Techniek Acryl op hout
  • Afmeting 15 x 15 x 5 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 14,85 p/maand
  • U spaart 9,90 p/maand
Huur voor € 14,85 p/m
Artikelnummer: JGTKB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Composition No. XIV – een kunstwerk van Quraish

Uniek en origineel

Composition No. XIV is een prachtig origineel werk van de befaamde kunstenaar Quraish. Dit unieke kunstwerk is uitgevoerd in acryl op 5 cm dik hout, wat zorgt voor een robuuste en indrukwekkende uitstraling. De zijkanten zijn doorgeschilderd, waardoor het kunstwerk direct aan de muur kan worden gehangen zonder dat een lijst nodig is.

Certificaat van echtheid

Bij aankoop van Composition No. XIV ontvangt u een certificaat van echtheid, zodat u verzekerd bent van de authenticiteit van dit bijzondere werk. Dit maakt het kunstwerk niet alleen een prachtige toevoeging aan uw eigen collectie, maar ook een uniek en waardevol cadeau om te geven.

Beschikbaarheid en bezichtiging

U kunt Composition No. XIV bezichtigen in onze galerie in Amersfoort. Daarnaast is het kunstwerk beschikbaar in onze kunstuitleen en kan het eenvoudig online besteld worden. Of u nu een kunstliefhebber bent of op zoek bent naar een uniek cadeau, dit werk van Quraish zal zeker indruk maken.

Bestel online

Bestel Composition No. XIV eenvoudig online en voeg dit unieke kunstwerk toe aan uw interieur. Bezoek onze webshop om uw bestelling te plaatsen en geniet van de schoonheid en originaliteit van dit kunstwerk.