El Bosque Con Color De Otoño

5.500,00

  • Techniek Olieverf op linnen
  • Afmeting 75 x 115 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 165,00 p/maand
  • U spaart 110,00 p/maand
  • Inclusief Lijst
  • Kunstkoopregeling 10 X 550,00 rentevrij
Huur voor € 165,00 p/m
Artikelnummer: ARCFB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Proefplaatsing bij u in huisAanvragen
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

El Bosque Con Color De Otoño: een kunstwerk van Miguel Peidro

El Bosque Con Color De Otoño (het bos met herfstkleuren) is een absoluut topstuk van de befaamde kunstenaar Miguel Peidro. Dit unieke exemplaar, uitgevoerd in olieverf op linnen, betovert door de bijna fotografische perfectie van de details en reflecties. Het kunstwerk is stijlvol ingelijst in een bijzondere baklijst, wat de schoonheid ervan nog meer benadrukt. Wij nodigen u van harte uit om dit indrukwekkende kunstwerk in het echt te komen bewonderen in onze galerie. Een gratis proefplaatsing behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Over de kunstenaar: Miguel Peidro

Miguel Peidro werd geboren in 1950 in Alcoy, Spanje. Hij kreeg een artistieke opleiding in een privéstudio naast de bekende Spaanse meesters Vicente Moya, Alex Alemany en Juan Ferri. In aanwezigheid van zulk talent, werd Miguel geïnspireerd om zoveel mogelijk te leren en deed dit binnen een periode van vijf jaar. Miguel heeft een speciale gevoeligheid en bewustzijn voor de natuur die duidelijk door zijn werken resoneert. Zijn keuze voor het panoramische formaat accentueert het landschap en nodigt de kijker uit om deel te nemen aan de visie van de kunstenaar.

Bij het bekijken van Peidro’s landschappen, kan men niet anders dan verstrikt raken in de stille en meditatieve afbeeldingen van zijn geboorteland. Licht en reflectie zijn vooral belangrijk in de landschappen van Peidro. Licht dat weerkaatst op water en oppervlakken is een mysterieus fenomeen dat hij met intriges en energie onderzoekt. Het water reflecteert niet alleen het licht, maar ook de vitaliteit van de natuurlijke wereld die Peidro bewondert. Peidro’s aantrekkingskracht op de kracht van de natuur staat buiten kijf. Zijn bewondering voor zowel de schilderkunst als de natuur vertaalt zich welsprekend op canvas door het gebruik van delicate penseelstreken en dikke verflagen.

In de eigen woorden van de kunstenaar: “Mijn passie voor zowel schilderen als de natuur zijn vermengd in mezelf. Dit is de reden waarom ik landschappen schilder. Ik vind veel inspiratie in het maken van wandelingen in de natuur tijdens mijn reizen. Ik ben niet geïnteresseerd in de huidige kunsttrends, ik schilder gewoon wat ik leuk vind.” Het werk van Miguel Peidro is uitgebreid tentoongesteld en verzameld in Spanje, Japan, de VS, Portugal en China, waaronder een expositie in het Time Arts Museum in Peking.

Schilderijen van Miguel Peidro kopen of huren?

De kunstwerken van Miguel Peidro zijn bij Amersfoort Art te koop en te huur via onze kunstuitleen. Een gedeelte van uw huurbedrag wordt gebruikt voor de opbouw van uw spaartegoed. Hiermee kunt u het desbetreffende kunstwerk aankopen. Bent u toe aan iets anders? Koop van uw spaartegoed een nieuw kunstwerk of huur een ander werk en neem uw spaartegoed mee! De kunstuitleen is een interessante optie voor zowel bedrijven als particulieren. Kijk voor de voorwaarden op onze website. Ga naar onze kunstuitleen voor meer informatie.