Aanbieding!

Joop Hansen – Cat II

Oorspronkelijke prijs was: 95,00.Huidige prijs is: 49,50.

  • Techniek Gegoten kunsthars
Artikelnummer: ZKCNE Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis

Beschrijving

Joop Hansen – Cat II: unieke kunstobjecten

Exclusieve serie van Joop Hansen

Ontdek de unieke serie kunstobjecten van de gerenommeerde kunstenaar Joop Hansen. Deze bijzondere collectie, getiteld “Cat II,” is een waardevolle toevoeging voor elke kunstliefhebber. Elk object in deze serie wordt in beperkte oplage uitgebracht, wat zorgt voor een karakter.

Hoogwaardige materialen en afwerking

De objecten zijn vervaardigd uit een hoogwaardige hars samenstelling, wat zorgt voor duurzaamheid en een verfijnde uitstraling. Met een afmeting van 20 x 20 cm zijn de kunstwerken perfect geschikt voor diverse interieurstijlen.

Handgesigneerd en genummerd

Elk kunstobject in de “Cat II” serie is met de hand gesigneerd en genummerd door Joop Hansen zelf. De oplage is beperkt tot slechts 250 stuks, waardoor je verzekerd bent van een en waardevol kunstwerk.

Ideaal als geschenk

Naast de artistieke waarde zijn de objecten verpakt in een fleurige en trendy verpakking, wat ze ideaal maakt als geschenk. Verras een geliefde met een kunstobject van Joop Hansen en geef een cadeau dat blijvende indruk maakt.

Waarom kiezen voor Joop Hansen – Cat II?

  • Unieke, handgesigneerde kunstobjecten
  • Beperkte oplage van 250 stuks
  • Hoogwaardige hars samenstelling
  • Perfect formaat van 20 x 20 cm
  • Stijlvolle en trendy verpakking

Ervaar de exclusiviteit en artistieke waarde van Joop Hansen – Cat II en voeg een kunstwerk toe aan je collectie. Bezoek Amersfoort Art voor meer informatie en om dit bijzondere kunstobject te bemachtigen.