Table V

7.250,00

  • Techniek Acryl op linnen
  • Afmeting 106 x 166 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 217,50 p/maand
  • U spaart 145,00 p/maand
  • Inclusief Lijst
  • Kunstkoopregeling 10 X 725,00 rentevrij
Huur voor € 217,50 p/m
Artikelnummer: ERVMS Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Proefplaatsing bij u in huisAanvragen
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Table V – een kunstwerk van Guy Olivier

Expressieve schoonheid op groot formaat

Table V is een schitterend en groot kunstwerk van de gerenommeerde kunstenaar Guy Olivier. Dit unieke kunstwerk is met zorg vervaardigd met dikke, expressieve streken acrylverf op linnen en wordt gepresenteerd in een eigentijdse en prachtige lijst. Het kunstwerk wordt geleverd met een officieel certificaat van echtheid, wat de exclusiviteit en authenticiteit garandeert.

Een unieke toevoeging aan uw collectie

Table V is beschikbaar in onze kunstuitleen en kan eveneens online worden aangeschaft. Dit maakt het eenvoudig om dit kunstwerk aan uw collectie toe te voegen, ongeacht waar u zich bevindt. We zorgen ervoor dat het kunstwerk veilig en snel bij u thuis wordt bezorgd.

Over de kunstenaar – Guy Olivier

Guy Olivier, geboren in Maastricht in 1964, is een vooraanstaande Nederlandse kunstenaar. Zijn schilderijen vieren de theatrale uitbundigheid van het leven op doek en papier. Of het nu gaat om portretten van zelfbewuste jonge vrouwen, feestvierders die plotseling het licht zien, uit de hand gelopen diners, of circusachtige taferelen à la Fellini, Guy’s werk is altijd levendig en boeiend.

De aantrekkingskracht van Guy Olivier’s werken

Guy slaagt erin zijn prachtige gevoel voor kleur en levendige joie de vivre rechtstreeks op het doek te vertalen. Zijn werken trekken onmiddellijk de aandacht van bezoekers en laten een blijvende indruk achter. Verwondering, bewondering, en verbazing zijn altijd de reacties geweest van degenen die zijn schilderijen aanschouwen.

Voeg Table V toe aan uw kunstcollectie

Mis de kans niet om dit prachtige kunstwerk van Guy Olivier aan uw collectie toe te voegen. Table V is een ware eyecatcher en zal zonder twijfel een gespreksonderwerp zijn in elke ruimte waar het wordt tentoongesteld. Bezoek onze galerie of bestel eenvoudig online en geniet van de expressieve schoonheid van dit kunstwerk.