Table V

7.250,00

  • Techniek Acryl op linnen
  • Afmeting 106 x 166 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 217,50 p/maand
  • U spaart 145,00 p/maand
  • Inclusief Lijst
  • Kunstkoopregeling 10 X 725,00 rentevrij
Huur voor € 217,50 p/m
Artikelnummer: ERVMS Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Proefplaatsing bij u in huisAanvragen
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Schitterend ( en groot!) kunstwerk van de gerenommeerde kunstenaar Guy Olivier! Dit kunstwerk is met zorg vervaardigd met dikke, expressieve streken acrylverf op linnen en wordt gepresenteerd in een eigentijdse en prachtige lijst. Het betreft vanzelfsprekend een uniek kunstwerk en wordt geleverd met een officieel certificaat van echtheid. Het is beschikbaar in onze kunstuitleen en kan eveneens online worden aangeschaft. Zodra de betaling is ontvangen, zullen wij snel contact met u opnemen om een bezorgafspraak te regelen. De levertijd bedraagt slechts 1-2 werkdagen.

Guy Olivier, geboren in Maastricht in 1964, is een vooraanstaande Nederlandse kunstenaar. In zijn schilderijen viert hij de theatrale uitbundigheid van het leven op doek en papier, of het nu gaat om portretten van zelfbewuste jonge vrouwen, feestvierders die plotseling het licht zien, uit de hand gelopen diners, of circusachtige taferelen à la Fellini. Bij elke tentoonstelling van Guy Olivier, voorzien van een traditionele vernissage, lijkt de lucht te trillen tussen de ogen van de bezoekers en het levendige canvas.

Guy slaagt erin zijn prachtige gevoel voor kleur en levendige joie de vivre rechtstreeks op het doek te vertalen. Ik heb altijd aandachtig gekeken naar de mensen die zijn galerie binnenkomen. Dat heeft natuurlijk te maken met hun opvallende aanwezigheid, maar het komt vooral door de onmiddellijke aantrekkingskracht van zijn schilderijen. Ik heb nog nooit iemand gezien die onaangedaan voorbijliep aan zijn werken; verwondering, bewondering, en verbazing zijn altijd de reacties geweest.