Biljart

2.050,00

  • Techniek Acryl op board
  • Afmeting 72 x 90 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 61,50 p/maand
  • U spaart 41,00 p/maand
  • Inclusief Lijst
  • Kunstkoopregeling 10 X 205,00 rentevrij
Huur voor € 61,50 p/m
Artikelnummer: SXTDP Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Origineel schilderij van Guy Olivier

Prachtig origineel schilderij van de befaamde kunstenaar Guy Olivier. Dit unieke kunstwerk is geschilderd met dikke verfstreken op zuurvrij museumboard en verdiept ingelijst voor een chique effect. De zorgvuldig uitgekozen lijst, geselecteerd door Guy zelf, is voorzien van UV-werend museumglas voor optimale bescherming. Uiteraard wordt het kunstwerk geleverd met een certificaat van echtheid.

Over de kunstenaar Guy Olivier

Guy Olivier (Maastricht, 1964) is een gerenommeerde Nederlandse kunstenaar. Zijn doeken vieren de theatrale exuberantie van het leven, of het nu gaat om portretten van zelfbewuste jonge vrouwen, beschonken nachtbrakers die het licht of de liefde hebben gezien, uit de hand gelopen diners of Fellini-esque circustaferelen. Bij elke tentoonstelling van Guy Olivier trilt en siddert de lucht tussen de ogen van de bezoekers en het bonte canvas.

Unieke stijl en uitstraling

Guy slaagt erin zijn prachtige kleurgevoel en vitaal en bourgondisch joie de vivre rechtstreeks op het doek over te brengen. Zijn werken hebben een directe uitstraling die iedereen in bewondering achterlaat. Nog nooit heeft iemand zonder verbazing, bewondering of met grote ogen zijn werken voorbij gelopen.

Schilderijen van Guy Olivier kopen of huren

De kunstwerken van Guy Olivier zijn bij Amersfoort Art te koop én te huur via onze kunstuitleen. Een gedeelte van uw huurbedrag wordt gebruikt voor de opbouw van uw spaartegoed, waarmee u het kunstwerk kunt aankopen. Bent u toe aan iets anders? Gebruik uw spaartegoed om een nieuw kunstwerk te kopen of huur een ander werk en neem uw spaartegoed mee! De kunstuitleen is een interessante optie voor zowel bedrijven als particulieren. Kijk voor de voorwaarden op onze website. Ga naar onze kunstuitleen voor meer informatie.