Toscane

3.950,00

  • Techniek Olieverf op Linnen
  • Afmeting 114 x 174 cm
  • Oplage Unica
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Kunstkoopregeling 10 x 395,00 rentevrij
  • Kunstuitleen 118,50 p/maand
  • U spaart 79,00 p/maand
  • Inclusief Baklijst
Huur voor € 118,50 p/m
Artikelnummer: UHSBS Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Proefplaatsing bij u in huisAanvragen
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Ontdek het kunstwerk: Toscane van Freddie Segers

Uniek schilderij met een rijke geschiedenis

Recentelijk heeft Amersfoort Art Galerie de hand kunnen leggen op een prachtig schilderij van de gerenommeerde kunstenaar Freddie Segers. Dit indrukwekkende kunstwerk, getiteld “Toscane”, heeft een groot formaat van 110×170 cm (doekmaat) en behoort tot de zeldzame grote werken die Freddie slechts sporadisch vervaardigde.

Kenmerkende stijl en hoogwaardige afwerking

De gestructureerde stijl van Freddie Segers is direct herkenbaar in dit schilderij. Het kunstwerk is zeer dik opgezet met olieverf, waardoor er een sfeervol 3D-effect ontstaat dat de toeschouwer meevoert naar het idyllische Toscane. Het schilderij is ingelijst met een stijlvolle brede baklijst, wat de presentatie compleet maakt.

Exclusief en authentiek

“Toscane” is een unica en wordt geleverd met een certificaat van echtheid. Dit maakt het niet alleen een prachtige aanvulling op uw collectie, maar ook een waardevolle investering. Het kunstwerk is te bewonderen in onze galerie in Amersfoort en is tevens beschikbaar in onze kunstuitleen.

Beschikbaarheid en aankoop

U kunt dit unieke kunstwerk online aanschaffen via onze webshop. Na ontvangst van uw bestelling nemen wij contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen. Wilt u het schilderij eerst in uw eigen ruimte zien? Neem dan contact met ons op voor een gratis proefplaatsing.

Over Freddie Segers

Freddie Segers (19 maart 1963 – 28 februari 2016) was een Nederlands kunstenaar die onder de naam Vansegers bekendheid genoot in binnen- en buitenland. Vanaf zijn jeugd in Helmond was Freddie geboeid door stadgezichten, natuur en architectuur. De dorpsgezichten die hij aantrof in Toscane trokken later zijn aandacht vanwege hun oude, pure uitstraling en doorleefde karakter. Deze vergankelijkheid werd een inspiratie voor vele prachtige kunstwerken. Na zijn overlijden in 2016 is het aanbod van zijn werken schaars geworden en bevinden de meeste zich bij kunstliefhebbers en verzamelaars.

Bezoek ons

Kom langs in onze galerie in Amersfoort om “Toscane” en andere werken van Freddie Segers te bewonderen. Wij verwelkomen u graag en helpen u bij het vinden van het perfecte kunstwerk voor uw collectie.