Blue Earth II

3.095,00

  • Techniek Olieverf op linnen
  • Afmeting 120 x 120 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 92,85 p/maand
  • U spaart 61,90 p/maand
  • Kunstkoopregeling 10 X 309,50 rentevrij
Huur voor € 92,85 p/m
Artikelnummer: 67202342 Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Prachtig landschap van Emiliana Cordaro. Uiteraard een unica. Geschilderd met dikke lagen olieverf op topkwaliteit linnen, bespannen op een dik aluminium kwaliteitsframe. Het kunstwerk kan dus zo aan de muur! Wordt geleverd met certificaat van echtheid. Te zien in onze galerie in Amersfoort en beschikbaar in onze kunstuitleen. Het is ook mogelijk dit kunstwerk online aan te kopen. Na ontvangst van de bestelling nemen wij contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen. U heeft altijd 14 dagen recht van retour. Bekijk ook eens de galerie-impressie op YouTube

Emiliana Cordaro, geboren in 1967 in Maarssen, voltooide haar studie aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Ze schildert impressionistische landschappen in olieverf en laat zich inspireren door de prachtige plekken die ze tijdens haar reizen ontdekt, van schilderachtige Italiaanse dorpjes tot uitgestrekte Europese veengebieden, en alles daartussenin.

In haar werk draait alles om de sfeer van het landschap, eerder dan een exacte weergave van de werkelijkheid. Ze transformeert landschappen tot composities van vormen, lijnen, kleuren en contrasten. Door het gebruik van levendige pigmenten creëert ze een levendige kleurenpalet dat doet denken aan het latere werk van William Turner. Met verf en pigmenten modellerend in lagen, als ware het klei, boetseert ze atmosferische en soms transparante beelden waardoor het oorspronkelijke landschap tot leven komt. De rijke textuur en diepte in haar schilderijen, te vergelijken met het ontdekken van subtiele smaken in een goede wijn, vereisen tijd om volledig gewaardeerd te worden. Ondanks het moderne karakter van haar werk, ademt het nog steeds een klassiek gevoel uit, mede dankzij de prachtige ‘Hollandse luchten’.

Emiliana Cordaro’s kunstwerken kopen, huren of eerst bekijken?

Bij Amersfoort Art heeft u de mogelijkheid om de kunstwerken van Emiliana Cordaro zowel te kopen als te huren via onze kunstuitleen. Een deel van de huurprijs wordt gebruikt om uw spaartegoed op te bouwen, zodat u het betreffende kunstwerk kunt aankopen. En als u op zoek bent naar iets nieuws, kunt u uw spaartegoed gebruiken voor een ander kunstwerk of om een nieuw werk te huren. Onze kunstuitleen is een interessante optie voor zowel bedrijven als particulieren. Voor meer informatie over de voorwaarden, kunt u terecht op onze website. Bezoek onze kunstuitleenpagina voor alle details.