Blue Earth II

3.095,00

  • Techniek Olieverf op linnen
  • Afmeting 120 x 120 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 92,85 p/maand
  • U spaart 61,90 p/maand
  • Kunstkoopregeling 10 X 309,50 rentevrij
Huur voor € 92,85 p/m
Artikelnummer: 67202342 Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Blue Earth II – een kunstwerk van Emiliana Cordaro

Omschrijving van het kunstwerk

Ontdek “Blue Earth II”, een prachtig landschap geschilderd door de getalenteerde Emiliana Cordaro. Dit unieke kunstwerk is vervaardigd met dikke lagen olieverf op topkwaliteit linnen, gespannen op een stevig aluminium kwaliteitsframe. Dankzij de hoogwaardige afwerking kan het schilderij direct aan de muur worden gehangen. Elk werk van Cordaro wordt geleverd met een certificaat van echtheid.

Te bewonderen en verkrijgbaar bij Amersfoort Art

“Blue Earth II” is te zien in onze galerie in Amersfoort en is tevens beschikbaar via onze kunstuitleen. U kunt dit bijzondere kunstwerk ook eenvoudig online aanschaffen. Na ontvangst van uw bestelling nemen wij contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen. Bekijk ook eens de galerie-impressie op YouTube.

Over Emiliana Cordaro

Emiliana Cordaro, geboren in 1967 in Maarssen, voltooide haar studie aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Haar impressionistische landschappen in olieverf zijn geïnspireerd door de prachtige plekken die ze tijdens haar reizen ontdekt, van schilderachtige Italiaanse dorpjes tot uitgestrekte Europese veengebieden.

De unieke stijl van Cordaro

In haar werk draait alles om de sfeer van het landschap, eerder dan een exacte weergave van de werkelijkheid. Ze transformeert landschappen tot composities van vormen, lijnen, kleuren en contrasten. Door het gebruik van levendige pigmenten creëert ze een levendig kleurenpalet dat doet denken aan het latere werk van William Turner. Met verf en pigmenten modellerend in lagen, als ware het klei, boetseert ze atmosferische en soms transparante beelden waardoor het oorspronkelijke landschap tot leven komt. De rijke textuur en diepte in haar schilderijen, te vergelijken met het ontdekken van subtiele smaken in een goede wijn, vereisen tijd om volledig gewaardeerd te worden. Ondanks het moderne karakter van haar werk, ademt het nog steeds een klassiek gevoel uit, mede dankzij de prachtige ‘Hollandse luchten’.

Kopen, huren of eerst bekijken?

Bij Amersfoort Art heeft u de mogelijkheid om de kunstwerken van Emiliana Cordaro zowel te kopen als te huren via onze kunstuitleen. Een deel van de huurprijs wordt gebruikt om uw spaartegoed op te bouwen, zodat u het betreffende kunstwerk kunt aankopen. En als u op zoek bent naar iets nieuws, kunt u uw spaartegoed gebruiken voor een ander kunstwerk of om een nieuw werk te huren. Onze kunstuitleen is een interessante optie voor zowel bedrijven als particulieren. Voor meer informatie over de voorwaarden, kunt u terecht op onze website. Bezoek onze kunstuitleenpagina voor alle details.