Afterglow

4.495,00

  • Techniek Olieverf op linnen
  • Afmeting 160 x 160 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 134,85 p/maand
  • U spaart 89,90 p/maand
  • Kunstkoopregeling 10 X 449,50 rentevrij
Huur voor € 134,85 p/m
Artikelnummer: 672022-01 Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Prachtig landschap van Emiliana Cordaro. Uiteraard een unica. Geschilderd met dikke lagen olieverf op topkwaliteit linnen, bespannen op een dik aluminium kwaliteitsframe. Het kunstwerk kan dus zo aan de muur! Wordt geleverd met certificaat van echtheid. Te zien in onze galerie in Amersfoort en beschikbaar in onze kunstuitleen. Het is ook mogelijk dit kunstwerk online aan te kopen. Na ontvangst van de bestelling nemen wij contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen. U heeft altijd 14 dagen recht van retour. Bekijk ook eens de galerie-impressie op YouTube

Emiliana Cordaro (Maarssen, 1967) volgde haar studie aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Emiliana maakt impressionistische olieverf schilderijen van landschappen. Haar inspiratie vindt zij in de landschappen, steden en dorpen waar zij tijdens haar reizen komt. Van kleine Italiaanse dorpen tot de grote Europese veengebieden en alles daartussen.

In haar werk is de sfeer van het landschap veel belangrijker dan de precieze weergave van de werkelijkheid. Zij transformeert het landschap naar een compositie van  vormen, lijnen, kleuren en contrasten. Door het gebruik van felle pigmenten creëert zij levende kleuren die doen herinneren aan het latere werk van William Turner. Door het modelleren van verf en pigment in lagen ware het klei, boetseert zij zeer atmosferische soms transparante beelden waardoor het oorspronkelijke landschap tot leven komt. De rijk aangebrachte verf en pigmenten resulteren in een dik gelaagd schilderij met een geweldige diepte en textuur waarbij je net als bij een goede wijn tijd nodig hebt om het volledig te waarderen. Hoewel het werk overduidelijk modern is heeft het toch een klassiek gevoel mede dankzij de mooie ‘Hollandse luchten’.

SCHILDERIJEN VAN EMILIANA CORDARO KOPEN, HUREN OF EERST GRATIS OP ZICHT?

De kunstwerken van Emiliana Cordaro zijn bij Amersfoort Art te koop én te huur via onze kunstuitleen. Een gedeelte van uw huurbedrag wordt gebruikt voor de opbouw van uw spaartegoed. Hiermee kunt u het desbetreffende kunstwerk aankopen. Bent u toe aan iets anders? Koop van uw spaartegoed een nieuw kunstwerk of huur een ander werk en neem uw spaartegoed mee! De kunstuitleen is een interessante optie voor zowel bedrijven als particulieren. Kijk voor de voorwaarden op onze website. Ga naar onze kunstuitleen voor meer informatie.