Afterglow

4.495,00

  • Techniek Olieverf op linnen
  • Afmeting 160 x 160 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 134,85 p/maand
  • U spaart 89,90 p/maand
  • Kunstkoopregeling 10 X 449,50 rentevrij
Huur voor € 134,85 p/m
Artikelnummer: 672022-01 Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Afterglow – een prachtig landschap van Emiliana Cordaro

Ontdek het prachtige landschapsschilderij “Afterglow” van de getalenteerde Emiliana Cordaro. Dit unieke kunstwerk is geschilderd met dikke lagen olieverf op hoogwaardig linnen, gespannen op een robuust aluminium frame van topkwaliteit. Klaar om direct aan uw muur te hangen, wordt “Afterglow” geleverd met een certificaat van echtheid. U kunt dit indrukwekkende schilderij bewonderen in onze galerie in Amersfoort of via onze kunstuitleen. Ook online is het kunstwerk beschikbaar voor aankoop.

Over Emiliana Cordaro

Emiliana Cordaro (Maarssen, 1967) studeerde aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht en staat bekend om haar impressionistische olieverfschilderijen van landschappen. Haar inspiratie haalt zij uit de diverse landschappen, steden en dorpen die zij tijdens haar reizen bezoekt. Van pittoreske Italiaanse dorpjes tot uitgestrekte Europese veengebieden, Emiliana weet deze omgevingen op unieke wijze vast te leggen.

Unieke stijl en techniek

In haar werk legt Emiliana de nadruk op de sfeer van het landschap, in plaats van een exacte weergave van de werkelijkheid. Ze transformeert het landschap tot een compositie van vormen, lijnen, kleuren en contrasten. Door het gebruik van levendige pigmenten creëert zij kleuren die doen denken aan het latere werk van William Turner. Emiliana boetseert de verf en pigmenten in lagen, alsof het klei is, waardoor zeer atmosferische en soms transparante beelden ontstaan die het oorspronkelijke landschap tot leven brengen. De rijk aangebrachte verf en pigmenten zorgen voor een schilderij met geweldige diepte en textuur, dat tijd nodig heeft om volledig gewaardeerd te worden. Hoewel haar werk modern is, heeft het dankzij de prachtige ‘Hollandse luchten’ toch een klassiek gevoel.

Schilderijen van Emiliana Cordaro kopen, huren of eerst gratis op zicht?

De kunstwerken van Emiliana Cordaro zijn bij Amersfoort Art te koop én te huur via onze kunstuitleen. Een gedeelte van uw huurbedrag wordt gebruikt voor de opbouw van uw spaartegoed, waarmee u het kunstwerk kunt aankopen. Bent u toe aan iets anders? Gebruik uw spaartegoed om een nieuw kunstwerk te kopen of huur een ander werk en neem uw spaartegoed mee! De kunstuitleen is een interessante optie voor zowel bedrijven als particulieren. Kijk voor de voorwaarden op onze website. Ga naar onze kunstuitleen voor meer informatie.