Vrouw (verkocht)

6.500,00

  • Techniek Mixed Media op Linnen
  • Afmeting 120 x 195 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 195,00 p/maand
  • U spaart 130,00 p/maand
  • Kunstkoopregeling 10 X 650,00 rentevrij
Huur voor € 195,00 p/m
Artikelnummer: EPEPU Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Proefplaatsing bij u in huisAanvragen
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Vrouw (verkocht) – Een kunstwerk van Casper Faassen

Ontdek het adembenemende kunstwerk “Vrouw” van de gerenommeerde kunstenaar Casper Faassen. Dit unieke stuk, opgespannen op een robuust spieraam, heeft een indrukwekkende afmeting van 120×195 cm. Een echte blikvanger die gegarandeerd elke ruimte transformeert.

Een unieke toevoeging aan uw interieur

“Vrouw” is een unica, wat betekent dat u een exclusief kunstwerk in huis haalt. De verfijnde techniek en het oog voor detail van Casper Faassen komen prachtig tot uiting in dit schilderij. Het werk is niet alleen een visueel spektakel, maar ook een investering in tijdloze schoonheid.

Te bewonderen in onze galerie

Dit kunstwerk is te bezichtigen in onze galerie in Amersfoort. Kom langs en ervaar de magie van “Vrouw” in levenden lijve. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u meer te vertellen over het werk en de kunstenaar.

Kunstuitleen en proefplaatsing

Wilt u dit kunstwerk eerst in uw eigen omgeving ervaren? Maak gebruik van onze kunstuitleenservice of vraag een gratis proefplaatsing aan. Zo kunt u in alle rust beslissen of “Vrouw” de perfecte aanvulling is op uw interieur.

Breng een bezoek aan Amersfoort Art en laat u inspireren door dit en vele andere prachtige kunstwerken. “Vrouw” van Casper Faassen wacht op u!