Gezellige Haantjes

525,00

  • Techniek Olieverf op linnen
  • Afmeting 90 x 90 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 15,75 p/maand
  • U spaart 10,50 p/maand
Huur voor € 15,75 p/m
Artikelnummer: IAXRR Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Gezellige haantjes

Ontdek het prachtige originele schilderij “Gezellige Haantjes” van de getalenteerde kunstenaar Caspar van Houten. Dit unieke kunstwerk is geschilderd op hoogwaardig linnen, waarbij ook de zijkanten zijn doorgeschilderd voor een naadloze presentatie. Het schilderij is voorzien van een ophangsysteem, waardoor het direct aan de muur kan worden gehangen. Daarnaast wordt het geleverd met een certificaat van echtheid.

Bezichtiging en kunstuitleen

“Gezellige Haantjes” is te bewonderen in onze galerie in Amersfoort. Tevens is dit schilderij beschikbaar via onze kunstuitleen, zodat u het kunstwerk eerst kunt ervaren voordat u tot aankoop overgaat. Natuurlijk is het ook mogelijk om dit prachtige schilderij online aan te schaffen.

Over de kunstenaar

Caspar van Houten, geboren in Antwerpen in 1966, is een gerespecteerde Belgische kunstenaar. Hij heeft altijd een sterke verbondenheid gevoeld met het Vlaamse land, waar hij nog steeds woont en werkt. Na zijn academische opleiding heeft Caspar eerst een andere carrière gevolgd, waaronder functies als docent beeldende vakken in het voortgezet onderwijs en als grafisch vormgever.

Artistieke ontwikkeling

In de afgelopen jaren heeft Caspar zich volledig toegelegd op de schilderkunst, wat heeft geleid tot een sterke artistieke ontwikkeling. Zijn werk is herkenbaar door simpele vormen, stevige contouren en het gebruik van heldere, felle kleuren. Deze elementen maken “Gezellige Haantjes” tot een opvallend en levendig kunstwerk dat elke ruimte kan verrijken.

Bezoek onze galerie in Amersfoort of bekijk ons online aanbod om dit unieke schilderij van Caspar van Houten aan uw collectie toe te voegen.