Lingering

4.050,00

  • Techniek Acryl op Linnen
  • Afmeting 90 x 160 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 121,50 p/maand
  • U spaart 81,00 p/maand
  • Kunstkoopregeling 10 X 405,00 rentevrij
Huur voor € 121,50 p/m
Artikelnummer: WKZAS Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Lingering – een kunstwerk van Yulia Muravyeva

Ontdek Lingering, een indrukwekkend groot bloemenschilderij (unica) van de getalenteerde kunstenares Yulia Muravyeva. Dit kunstwerk valt op door de dik opgezette bloemen, waardoor het schilderij een driedimensionaal effect krijgt en bijna tot leven komt. De zijkanten van het doek zijn volledig beschilderd, zodat het direct aan de muur kan worden gehangen. Lingering wordt geleverd met een certificaat van echtheid en is zowel beschikbaar in onze kunstuitleen als online te koop.

Over de kunstenares – Yulia Muravyeva

Yulia Muravyeva, geboren in Rusland en sinds 2010 woonachtig in Nederland, heeft al van jongs af aan een passie voor tekenen en schilderen. Haar ouders waren verrast door haar talent, vooral haar vaardigheid in het mengen van kleuren. Yulia heeft een universitaire opleiding gevolgd tot tekenleraar in de klassieke kunsten en heeft ervaring in het restaureren van schilderijen en het schilderen van iconen.

Haar schilderijen zijn direct herkenbaar door hun frisse en vrolijke kleuren. Yulia werkt in een abstracte stijl, waarbij de bloemknoppen met dikke lagen verf op het doek worden aangebracht, maar ze creëert ook gedetailleerdere werken. De prachtige kleurovergangen in de achtergrond zorgen voor een positief en warm gevoel. Haar werk evolueert voortdurend naar een modernere en abstractere stijl, hoewel er nog steeds klassieke elementen in te herkennen zijn. De textuur van de bloemen geeft haar kunstwerken een extra dimensie die moeilijk vast te leggen is op foto’s.

Bezoek onze galerie

We nodigen je van harte uit om Lingering en andere kunstwerken van Yulia Muravyeva in onze galerie te komen bezichtigen. Laat je betoveren door de prachtige kleuren en de bijzondere textuur van haar schilderijen. Je hebt ook de mogelijkheid om een kunstwerk op zicht mee te nemen om te zien hoe het in jouw interieur past.

Bekijk Lingering en meer unieke kunstwerken op Amersfoort Art. Voeg een stukje unieke kunst toe aan je collectie en laat je inspireren door de creativiteit van Yulia Muravyeva.