Abstract III

975,00

  • Techniek Acryl op linnen
  • Afmeting 70 x 180 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 29,25 p/maand
  • U spaart 19,50 p/maand
Huur voor € 29,25 p/m
Artikelnummer: GFGZE Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Langwerpig schilderij van Will Huiskamp

Unieke technieken en gestructureerde uitstraling

Dit prachtige langwerpige schilderij van de gerenommeerde kunstenaar Will Huiskamp is een ware eyecatcher voor uw interieur. Het kunstwerk is vervaardigd met diverse technieken, wat resulteert in een mooie, gestructureerde uitstraling die zowel modern als tijdloos is.

Topkwaliteit materialen

Het schilderij is geschilderd op topkwaliteit linnen en bespannen op een stevig 4 cm dik kwaliteitsframe. Hierdoor is het kunstwerk direct klaar om aan de muur te hangen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over extra inlijsting.

Certificaat van echtheid

Bij aankoop van dit kunstwerk ontvangt u een certificaat van echtheid, wat de waarde en originaliteit van het schilderij bevestigt. Dit certificaat is een belangrijk document voor elke kunstverzamelaar.

Te zien in onze galerie en beschikbaar in de kunstuitleen

U kunt dit indrukwekkende schilderij bewonderen in onze galerie in Amersfoort. Daarnaast is het beschikbaar in onze kunstuitleen, zodat u het eerst kunt ervaren voordat u tot aankoop overgaat.

Online aankoop en bezorging

Het is ook mogelijk om dit kunstwerk eenvoudig online aan te kopen. Na ontvangst van uw bestelling nemen wij contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen.

14 dagen recht van retour

Wij bieden u altijd 14 dagen recht van retour, zodat u met een gerust hart uw aankoop kunt doen.