Flacon Kate & Coco II

850,00

  • Techniek Acrylglas
  • Afmeting 30 x 15 cm
  • Oplage 8 exemplaren
  • Levertijd 1-3 werkdagen
Artikelnummer: flacon-kate-coco-1 Categorieën: ,
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Flacon Kate & Coco II – Exclusieve kunst van Fred Maurice

Unieke kunstwerken in beperkte oplage

De serie ‘Les Sacs Flacons’ van de gerenommeerde kunstenaar Fred Maurice is nu verkrijgbaar bij Amersfoort Art. Deze prachtige eye-catchers zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook een waardevolle toevoeging aan je kunstcollectie. Elk design is genummerd en gelimiteerd tot slechts 8 exemplaren wereldwijd, wat deze kunstwerken extra maakt. Bovendien zijn ze persoonlijk gesigneerd door de kunstenaar zelf.

Bijzondere details en veelzijdigheid

Op de foto’s zie je zowel de voor- als achterkant van het design ‘Flacon Kate & Coco II’. Dit biedt je de mogelijkheid om zelf je favoriete combinatie te maken, waardoor je een en persoonlijk kunstwerk in huis haalt. De gedetailleerde en stijlvolle ontwerpen van Fred Maurice maken elk stuk tot een ware blikvanger in je interieur.

Bezoek onze galerie of bestel online

Ben je benieuwd naar de schoonheid van ‘Flacon Kate & Coco II’ in het echt? Bezoek dan onze galerie in Amersfoort en laat je inspireren door de diverse kunstwerken van Fred Maurice. Geen tijd om langs te komen? Geen probleem! Je kunt dit unieke kunstwerk ook eenvoudig online bestellen via onze webshop.

Waarom kiezen voor Amersfoort Art?

Bij Amersfoort Art staan kwaliteit en exclusiviteit voorop. Wij bieden een zorgvuldig geselecteerde collectie van kunstwerken die je nergens anders vindt. Of je nu een kunstliefhebber bent of een verzamelaar, bij ons vind je altijd iets bijzonders.

Ontdek meer

Wil je meer weten over Fred Maurice en zijn indrukwekkende serie ‘Les Sacs Flacons’? Bezoek onze website en ontdek het volledige aanbod. Laat je verrassen door de veelzijdigheid en de unieke uitstraling van zijn kunstwerken.