Love and Devotion

565,00

  • Techniek Brons
  • Afmeting 54 cm
Artikelnummer: MA00723BR Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Love and Devotion – een kunstwerk van Patrice Balma

Over het kunstwerk

Ontdek het prachtige bronzen beeld “Love and Devotion” van de befaamde Afrikaanse kunstenaar Patrice Balma. Dit indrukwekkende kunstwerk, met een totale hoogte van 65 cm, is een ware blikvanger in elke ruimte. Het beeld, vervaardigd uit echt brons, straalt een tijdloze elegantie uit en is een eerbetoon aan de diepe emoties van liefde en toewijding.

Materiaal en afmetingen

Het beeld is zorgvuldig gemaakt van hoogwaardig brons, wat zorgt voor een duurzame en robuuste uitstraling. Het staat stevig op een granieten sokkel met afmetingen van 10x10x12 cm, wat bijdraagt aan de stabiliteit en het visuele gewicht van het kunstwerk. Deze combinatie van materialen en afmetingen maakt “Love and Devotion” een en waardevol stuk voor elke kunstverzameling.

Te zien in onze galerie en online te bestellen

Kom het beeld bewonderen in onze galerie in Amersfoort of bestel eenvoudig online. “Love and Devotion” is niet alleen een kunstwerk, maar ook een investering in schoonheid en emotie. Voeg dit werk van Patrice Balma toe aan uw collectie en geniet van de prachtige details en de diepgaande boodschap die het uitstraalt.