Max (verkocht)

Artikelnummer: FIXMW Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Max

Ter gelegenheid van de expositie “Klaas Gubbels Van Euwe” creëerde de gerenommeerde kunstenaar Klaas Gubbels in 2013 dit bijzondere beeld van cortenstaal. Dit unieke kunstwerk, genaamd “Max”, is een genummerd H.C. exemplaar, wat staat voor Hors Commerce. Het beeld behoort tot een beperkte oplage van slechts 25 exemplaren, met daarnaast 5 H.C.’s.

Specificaties van het kunstwerk

  • Materiaal: Cortenstaal
  • Formaat: 27 x 19 x 4,5 cm
  • Gewicht: 15 kg
  • Oplage: 25 exemplaren + 5 H.C.’s

Over de kunstenaar

Klaas Gubbels is een gevierd Nederlandse kunstenaar, bekend om zijn iconische werken in diverse materialen en stijlen. Zijn kunstwerken zijn vaak een verkenning van alledaagse objecten, waarbij hij een unieke draai geeft aan het gewone. Dit beeld, “Max”, is een prachtig voorbeeld van zijn vakmanschap en creativiteit.

Waarom kiezen voor een H.C. exemplaar?

Een H.C. exemplaar, oftewel Hors Commerce, is een speciale editie die vaak wordt gebruikt voor tentoonstellingen of als kunstenaarsproef. Deze exemplaren zijn zeldzaam en hebben daardoor een bijzondere waarde voor verzamelaars en kunstliefhebbers.

Ontdek meer over de werken van Klaas Gubbels en andere unieke kunstwerken bij Amersfoort Art. Bezoek onze galerie, kunstuitleen en lijstenmakerij in Amersfoort voor een inspirerende kunstervaring.